palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A Mi Ajándékunk pályázat

Pályázati felhívás a környezeti fenntarthatóság, a mobilitás és a pénzügyi tudatosság terén tevékenykedő alapítványok munkáinak támogatására.

Az Allianz Hungária Zrt., olyan szervezetek működéséhez járul hozzá, melyek az általuk is támogatott környezeti fenntarthatóság, valamint a mobilitás területén tesznek sokat a fenntartható fejlődésért, illetve amelyek a jövő generációinak és felnövekvő nemzedékeinek pénzügyi tudatosságának elmélyítésén fáradoznak a közös, sikeres jövőnk érdekében.

A Mi Ajándékunk elnevezésű akcióban, 4 olyan szervezetet támogatnak, melyek valódi befolyással bírnak az életünk különféle területeit átfogó fenntartható fejlődés terén, és amelyek működése hosszú távon járul hozzá biztos jövőnkhöz, ezzel pedig mindannyiunk életminőségének javításához.

Jelentkezési feltételek

Olyan szervezetek jelentkezését várjuk, amelyek

  • tevékenysége szorosan összefügg a környezet (klímaváltozás), a demográfia, a mobilitás vagy a pénzügyi tudatosság témaköreivel
  • éves költségvetése nem éri el a 20.000.000 forintot
  • nonprofit / közhasznú / alapítványi formában működnek

A pályázás menete

Pályázatok beküldési határideje: 2017. november 10.
A pályázatok beküldési e-mail címe: csr@allianz.hu

Beküldendő pályázati csomag

  • rövid (maximum 200 szóból álló) motivációs levél, benne megnevezve a támogatási összeg felhasználásának a célját, valamint a szervezet és az Allianz Hungária Zrt. a fenntarthatóságért tett erőfeszítéseinek az összekapcsolódását, mely indoklásként szolgálhat a támogatás odaítélésekor.
  • A pályázóktól a szervezet pontos megnevezését, adószámát, illetve kapcsolattartójuk nevét, elérhetőségét.

Az Allianz Hungária Zrt. által támogatni kívánt szervezetek kiválasztása és díjazása

A pályázási feltételeknek maradéktalanul megfelelő szervezetek beérkezett pályázati anyagait az Allianz munkatársaiból álló szakmai zsűri bírálja el, a nyertes négy szervezetet december hónap során értesítjük a pályázat eredményéről, díjazásuk fejenként egyaránt 500-500 ezer forint, mellyel a fenntartható fejlődésért tett további áldozatos munkájukat célunk segíteni.

További információk

A pályázat benyújtásával kapcsolatban további kérdések esetén készséggel állunk a jelentkezők rendelkezésére az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Telefonszám: 06307034906

Email cím: csr@allianz.hu

A Mi Ajándékunk pályázat 2017