palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A mikro-, kis- és középvállalkozások üzletviteli folyamatainak megújítása és versenyképességének javítása a vállalkozói ismeretek bővítése révén a Közép-magyarországi régióban pályázat

VEKOP

„A mikro-, kis- és középvállalkozások üzletviteli folyamatainak megújítása és versenyképességének javítása a vállalkozói ismeretek bővítése révén a Közép-magyarországi régióban” című (VEKOP-1.1.1-19 kódszámú) felhívás célja összetett: egyrészt a Közép-magyarországi mikro-, kis és középvállalatok megújítása, azaz aktuális lehetőségeikhez és kihívásaikhoz illeszkedő vállalatvezetési- és szervezési technikák és eljárások, technológiák bevezetése a termelékenység növelése, a digitalizáltság és automatizáltság kiterjesztése, a piaci pozíció erősítése, a stratégiai cselekvőképesség javítása, a vállalati működés gördülékenyebbé tétele érdekében. A felhívás további célja a generációváltás előtt álló vállalkozások, és a vállalkozásokat segítő szakemberek (pl. könyvelők, ügyvédek, tanácsadók) felkészítése, ismereteik bővítése a sikeres generációváltás érdekében. Ugyancsak a felhívás célját képezi olyan eszközök, beavatkozási megoldások kidolgozása, amelyekkel a válság felé sodródó vagy válságban lévő vállalkozások segítséget kaphatnak a csődhelyzet és a csődeljárás elkerüléséhez.

A támogatási kérelmek benyújtására 2020. december 14. 9:00-tól, 2021. január 15. 12:00-ig van lehetőség.

Letölthető pályázati kiírás

VEKOP-1.1.1-19 A mikro-, kis- és középvállalkozások üzletviteli folyamatainak megújítása és versenyképességének javítása a vállalkozói ismeretek bővítése révén a Közép-magyarországi régióban

A Felhívásra beérkező támogatási kérelmek a 272/2014. (XI.5.) Korm. rendelet alapján kiemelt kiválasztási eljárásrend alapján kerülnek elbírálásra.

Jelen Felhívásra támogatási kérelmet a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program éves fejlesztési keretének megállapításáról 1011/2016. (I. 20.) Korm. határozatban nevesített pályázói kör nyújthat be.

Jelen felhívás kedvezményezettje: IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft.