palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A MOME pályázata konyha, étterem és büfé üzemeltetésére

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) nyílt pályázatot hirdet a Zugligeti úti Campus területén található konyha, étterem és büfé üzemeltetésére, 3 éves időtartamra.

A MOME Campusa 2019 szeptemberében nyitotta meg a kapuit a hallgatók előtt. Olyan reprezentatív, XXI. századi épületegyüttes jött létre, amely kreatív munkára ösztönöz és élő kapcsolatot teremt az intézmény és az őt körülvevő kisvárosias karakterű környék között. A MOME célja, hogy az újonnan kialakított Campus ne csupán a magyar művészeti képzés modern helyszíneként, hanem kortárs, dinamikus és kreatív találkozóhelyként is funkcionáljon, ahol az Egyetem közönsége, a MOME partnerei és a külső vendégek integrációja ugyancsak megtörténhet.

A pályázati felhívás célja

A MOME olyan partnert keres pályáztatás útján meglévő vendéglátó egységei üzemeltetésére, aki azonosulni tud a MOME értékeivel. Kiemelten fontos elvárás, hogy az elérhető árszínvonalú, változatos, minőségi gasztronómiai tartalom magas vendégközpontúsággal párosuljon. A leendő üzemeltető hosszútávon fenntartható gasztronómiai szolgáltatást alakítson ki úgy, hogy az gazdaságilag megtérülő és hosszú távon fejlődőképesen üzemeltethető vállalkozást jelentsen és a ma már megkerülhetetlen környezettudatos szemlélet is legyen sajátja.

A leendő partner nem csak a szigorúan vett egyetemi kantin szolgáltatás biztosításáért lesz felelős, hanem lehetőséget kap az ehhez tartozó bár-rész, illetve a MOME Two épületében található kávézó és az épületekben elhelyezett étel és ital automaták üzemeltetésére is.

A pályázati kiírás teljes anyaga letölthető az alábbi linkről.

Helyszíni bejárás időpontja: 2021. május 14. 10:00

Letölthető dokumentumok

Részletes pályázati felhívás
Átláthatósági nyilatkozat
Üzemeltetési melléklet
Konyhatechnológiai eszközök listája
Földszint alaprajz I.
Földszint alaprajz II.
Földszint alaprajz III.
Technológiai rajz I.
Technológiai rajz II.

A pályázat benyújtási (beérkezési) határideje: 2021. június 10. 12:00