palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A nagy mese verseny

Ha egy pillanat alatt elvarázsolod a hallgatóságod a meséddel, akkor te vagy a mi hősünk! Az MTVA 2013 őszén ismét meghirdeti A nagy mese versenyt, amelyre idén 6-18 éves magyar (Magyarországon és a külhonban élő) gyerekek és fiatal mesemondók jelentkezhetnek. Jelentkezni saját és nem saját (népmese, műmese) mese előadásával egyaránt lehet, de minden esetben fel kell tüntetni az előadott mű forrását.

A jelentkezéseket az alábbi kategóriákban várjuk:

  • 6-10 évesek ● 10-14 évesek
  • 14-18 évesek ● Regős cserkészek

A jelentkezéshez nem kell mást tenned, mint letöltened a Nagy Mese alkalmazást androidos telefonodra (vagy keresni egy olyan embert az ismerősi körödben, akinek van ilyen készüléke, és megkérni, hogy töltse le neked ezt az alkalmazást), és egy rövid regisztráció után már mesélhetsz is. Az alkalmazás rögzíti az előadásodat, majd tudsz fényképet is készíteni magadról. Ha mindennel megvagy, máris elküldheted nekünk a jelentkezésedet. Minden beérkezett pályaművet egy zsűri bírál el, a legjobb 77 mesét majd a közönség elé tárjuk, akik szintén kiválaszthatják a kedvencüket!

A legügyesebb mesemondók amellett, hogy értékes ajándékokkal lesznek gazdagabbak, lehetőséget kapnak arra, hogy az MTVA stúdiójában profi körülmények között mondják el meséjüket, és így saját magukat hallják majd vissza a Kossuth rádió esti mese sorozatában 2014. tavaszától.

Jelentkezési határidő: 2013. november 30.

Alkalmazás elérhetősége: https://play.google.com/store/apps/details?id=me.appsters.anagymese

Egyéb információ:

Telefonszám: (+361) 759-5050
Postacím: 1037 Budapest, Kunigunda útja 64.
E-mail: kozonsegszolgalat@mtva.hu

Zsűrizés: 2013. december folyamán
Eredményhirdetés: 2013. januárjában

Link: http://www.nagymese.hu/