palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A szabadkai Népszínház Magyar Társulat drámapályázata

A szabadkai Népszínház Magyar Társulata drámapályázatot hirdet. A pályázatra vajdasági vagy vajdasági származású magyar alkotók egész estét betöltő, egy vagy többfelvonásos színműveit várjuk. Egy szerző több munkával is részt vehet a pályázaton.

A Népszínház Magyar Társulatának értékelő bizottsága két munkát díjaz, amelyeket október végén, a Délvidéki Magyar Színjátszás Napja kereteiben megrendezendő Kortárs Vajdasági Magyar Szerzők X. Felolvasószínházában mutat be a társulat. A felolvasásokat (számos kül- és belföldi szakmai vendég részvételével) vitaest követi. A vitaestek minden érdeklődő számára nyitottak.

A pályamunkák átadási határideje 2013. október 11.

Az alkotásokat a társulat titkárságára várjuk (Narodno pozorište – Narodno kazalište – Népszínház, Magyar Társulat, Zentai út 71., 24000 Szabadka – a borítékra kérjük ráírni: Drámapályázat), vagy elektronikus formában a következő e-mail címre: office@szabadkaiszinhaz.com. Mindkét esetben kérjük feltüntetni a pályázó nevét és elérhetőségeit (telefonszám, e-mail cím, stb). A hiányos vagy jeligés pályázatokat nem tudjuk figyelembe venni.

A felolvasásra kiválasztott szövegek szerzői 20.000 dináros tiszteletdíjban részesülnek.

A pályázatról bővebb információ a Magyar Társulat 024 556-429-es telefonszámán kérhető.

Link: http://www.szabadkaiszinhaz.com/?p=27&id=151