palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Budapest Bank – Üzleti siker honlappal díj

A Budapest Bank ismét meghirdeti „Üzleti siker honlappal” pályázatát mikro-és kisvállalkozások körében. A pályázattal idén is azokat a jól működő vállalkozásokat díjazza a bank, amelyek honlapja leghatékonyabban segíti üzleti tevékenységüket.  Azaz könnyen megtalálhatóak az interneten, a weboldalukon egyszerű eligazodni és az online rendelési lehetőség mellett széleskörű információnyújtással, illetve a vásárlói döntést elősegítő eszközökkel (tájékoztató cikkekkel, kalkulátorokkal, fórumokkal, online fizetési lehetőséggel, stb.) teszi vonzóvá a céget a potenciális vevők számára.

A pályázatokat 2013. szeptember 16. (hétfő) és 2013. október 6. (vasárnap) között várja a Budapest Bank.

A pályázati útmutató és kitöltendő kérdőív a www.budapestbank.hu/honlapdij oldalon érhető el.

A pályázatra azok a cégek jelentkezhetnek, amelyek

  • éves nettó árbevétele nem haladja meg a 200 millió forintot
  • Magyarországon bejegyzett székhellyel rendelkeznek
  • ellene nem folyik csődeljárás, felszámolás vagy végelszámolás
    • képviselője, vagy tagja nem áll munkaviszonyban, vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban a Budapest Bankkal, vagy azon cégcsoport valamely tagjával, amelynek a Budapest Bank  is tagja

2+1 nyertes!

A fődíjast a Budapest Bank vezetőiből és független szakértőkből álló zsűri választja ki. (Geszti Péter, az OKEGO kreatív igazgatója; Csontos Zoltán, a Netpincér.hu ügyvezető igazgatója; Koleszár Péter, a Honlap.hu vezető tanácsadója; Kékesi Zsuzsa, a HVG Online divízióvezetője)

A szakmai zsűri további 10 jelöltet választ, amelyek közül a Budapest Bank honlapján, online szavazás eredményeképp kerül ki a közönségdíjas. Szavazni októberben, két héten keresztül lehet majd, erről ezen az oldalunkon talál majd további tájékoztatást 2013. október 10. után


A fődíj:

  • 1 db Samsung ATIV TAB7 (táblagép és notebook egyben) a szakmai zsűri nyertesének
  • 1 db Samsung ATIV TAB7 (táblagép és notebook egyben) a közönségszavazás nyertesének

Ezen kívül a Honlap.hu webfejlesztő cég 100 000 forint értékű szakmai tanácsadást ajánl fel az általa kiválasztott vállalkozásnak.