palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A szegénység sokarcú fotópályázat

A szegénység sokarcú pályázatA Nyugdíjasok Nógrád Megyei Szövetsége a „A SZEGÉNYSÉG SOKARCÚ” címmel, digitális fotópályázatot hirdet, hogy a pályázók, a fotók segítségével mutassák be a magyarországi, de elsősorban a Nógrád megyei szegénységet, a szegényeket és mindennapjaikat. A kiíró, a Szegénység és Társadalmi Kirekesztés Elleni Küzdelem Európai Év civil programjainak támogatásával, „A szegénység elfogadhatatlan Nógrád megyében is, tegyünk ellene!” címmel 2010. október 11-17. között Salgótarjánban szegénység ellenes hetet hirdetett meg, mely keretében kerül kiállításra a kinagyított 100 legjobb kép.

A kiíró, a Szegénység és Társadalmi Kirekesztés Elleni Küzdelem Európai Év civil programjainak támogatásával, „A szegénység elfogadhatatlan Nógrád megyében is, tegyünk ellene!” címmel 2010. október 11-17. között Salgótarjánban szegénység ellenes hetet hirdetett meg, mely keretében kerül kiállításra a kinagyított 100 legjobb kép.

A fotópályázaton részt vehet mindenki, aki a feltételeknek megfelelően beküldi a képét a kitöltött Nevezési lappal együtt.

Nevezési feltételek, formai követelmények:

Beküldési cím
: nyugdíjasok@citromail.hu

Beérkezési határidő: 2010. szeptember 24. 24.00 óra.


A e-mail tárgya: „ A SZEGÉNYSÉG SOKARCÚ” FOTÓPÁLYÁZAT 2010

A pályázatra szánt képek kizárólag elektronikus úton, e-mail(ek)ben küldhetők be. Egy e-mail mérete maximum 3 Mb lehet.

Minden pályázó maximum öt képpel nevezhet. Kizárólag a szegénységgel kapcsolatosan készült fotók küldhetők be. Manipulált fotó nem küldhető be. Nem számít manipulálásnak a kép megvágása, tájolásának megváltoztatása, a teljes képet érintő színkorrekció, kontraszt- és élesség állítás, monokrómmá alakítás, illetve a fényképezőgépre szerelhető szűrők használata.

Formátum: .jpg.  A kép felbontása nincs meghatározva, de a képarány 2:3 formátumú legyen és a képmérete minimum 1 Mb.

A kép elnevezése: Név,_Kép címe.jpg (pl. Minta Ádám_Szegénység arca.jpg).
A e-mailnak tartalmaznia kell a kitöltött és aláírt Nevezési lapot, s rajta, hogy a képek hol és mikor készültek! (Nevezési lap letölthető a www. nminyugdijasok.hu/pályázatok oldalról 2010. szeptember 01-től. További információ a 06-30/2054226 számon kérhető.)

Letölthető dokumentum

PÁLYÁZATI ADATLAP

Díjazás, díjátadás
Három díj kerül odaítélésre, a társadalmi, civil zsűri a döntését 2010. október 01-ig hozza meg. A kiállítást a salgótarjáni József Attila Művelődési és Konferencia Központ előcsarnokában és konferencia termében lehet megtekinteni, a 2010. október 12. 16 órai megnyitótól október 18-ig. A díjazott szerzők e-mailben meghívást kapnak a megnyitó és díjátadó ünnepségre. A díjazottak Oklevelet és ajándékcsomagot kapnak.

Jogok

A pályázó tudomásul veszi, hogy a beküldött képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.
A résztvevő, a pályázati anyag elküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket, és egyben hozzájárul ahhoz, hogy a rendező képeket korlátozás nélkül, térítésmentesen felhasználja.

Forrás: http://www.nminyugdijasok.hu/