palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pszinapszis arculat tervezés pályázat

pszinapszis pályázatTervezz nekünk arculatot! Rövid leírás: a Pszichodiák Alapítvány pályázatot hirdet a tizenötödik Pszinapszis – Budapesti Pszichológiai Napok (2011. április) arculatának, honlapjának és blogjának megtervezésére. A Pszinapszis egy 4000 fős látogatottságú, kizárólag önkéntes diákok által szervezett országos rendezvény, melynek célja pszichológiai ismeretek népszerűsítése és egy alternatív szabadidős program nyújtása a szakmabeli és az érdeklő laikus közönség számára.

Pályázatot nyújthatnak be: magánszemélyek, magánszemélyek csoportjai, társadalmi szervezetek, alapítványok.

Leadási határidő: a postára adás határideje 2010. október 18. 24:00. A beérkező pályázatokat folyamatosan bíráljuk el, ezért minél előbb külditek a pályaművet, annál nagyobb az esély a győzelemre.

Pályázat benyújtásának módja: a pályamunkákat CD-n rögzítve kérjük eljuttatni az alábbi címre: Pszichodiák Alapítvány, 1064 Budapest, Izabella utca 46. Kérjük mellékelni a kitöltött és aláírt adatlapot is! A borítékon szerepeljen: „15. Pszinapszis Arculat”. Budapesten telefonos megbeszélés alapján a pályázatokat átvesszük. Keresni Bánfai Kareszt lehet a 0630/6261183-as telefonon.

Elnyerhető támogatás mértéke: 75.000 Ft vissza nem térítendő támogatás, melyet a nyertes részére 2 egyenlő részletben folyósít az Alapítvány (1. részletet a döntést követően, 2. részletet a rendezvényt követően).

Az első három helyezettet a Pszinapszis mindhárom napjára szóló 2 db VIP bérlettel jutalmazzuk.
Amennyiben a pályázat nyertese társadalmi szervezet vagy alapítvány, úgy részükre a rendezvény civil szervezeteket bemutató helyiségében bemutatkozási lehetőséget biztosítunk.
A nyertes pályamű elkészítője számára rendezvényünk látogatottsága és ismertsége révén kiemelkedő megjelenési lehetőséget biztosítunk.

A készítő logoja vagy neve természetesen megjelenik plakátjainkon, illetve a honlapon.

Emellett ha hallgató vagy, és gyakorlati helyre van szükséged (ilyen témában), munkádról, mint gyakorlatról igazolást adunk.

Légy kreatív, és ezt mutasd meg a világnak is – rajtunk keresztül!!

Pályázati kapcsolattartók: Bánfai Karesz – banfai.karoly@pszinapszis.hu, Makai Nóra makai.nora@pszinapszis.hu, Mike Renáta – mike.renata@pszinapszis.hu

A Pszinapszisról a www.pszinapszis.hu, az alapítványról a www.pszichodiak.hu oldalon tájékozódhatsz.

Letölthető dokumentumok

15-pszinapszis-arculatpalyazat_alap

15-pszinapszis-arculatpalyazat-adatlap