palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A tavasz netslágere

netsláger pályázatTöltsd fel a saját Tavaszi szél videódat és szerepelj együtt Freddie Mercuryval a T-Home reklámfilmjében!
Nyerd meg a 300 000 ft-os fődíjat, vagy a négy laptop egyikét!

Milyen tartalmú anyagokkal lehet nevezni?
A versenyre olyan videókat várunk, melyen a pályázó – akárcsak Freddie Mercury – a Tavaszi szél vizet áraszt című dalt adja elő. Ez történhet akár szólóban, akár csapatban, akár jelmezben, akár humorosan, akár… bárhogy!

Kik vehetnek részt a versenyen?

A versenyben bárki részt vehet, aki feltölti a megadott feltételek szerint a videóját. 18. életévüket nem betöltött személyek pályázatban való részvételéhez a törvényes képviselőjének hozzájárulása szükséges.

Hogyan vehetek részt a versenyen?

A saját Tavaszi szél videódat az adatok megadása után után itt tudod feltölteni.

Ki dönti el, hogy ki nyer?
A fődíj sorsát zsűri dönti el, a kategória győzteseket szintén. Ugyanakkor lesz egy közönségdíjasunk is: ahol a győztes a legnézettebb videó lesz.

Melyik videó nyeri el a közönségdíjat?
Az a videó nyer automatikusan, amit a legtöbben néztek meg – ha tetszik egy videó, küldd el az ismerőseidnek is, hogy ők is megnézzék!

Nyerhetek egyszerre zsűri- és közönségdíjat is?
Igen.

Hogyan kerülhetek be a T-Home reklámfilmjébe?
A T-Home reklámfilmbe azok feltöltött videók kerülnek fel, melyek feltöltője beleegyezett ebbe, ezt a videók feltöltésénél kell megtenned. Előnyben részesülnek azok a videók, amelyek beállításban, minőségben erre a legalkalmasabbak.

Meddig lehet feltölteni anyagokat és meddig lehet szavazni?
Anyagokat feltölteni 2010. február 15-től 2010. március 28án éjfélig lehet.

Hány videóval nevezhetek?
Mivel kíváncsian várjuk, mennyire árad szét pályázóinkban a tavaszi életérzés, ezért a feltölthető videók számát nem korlátoztuk.

Milyen videókat lehet feltölteni az oldalatokon?
Legfeljebb 60 másodperces, 50 MB-nál nem nagyobb méretű fájlokat várunk, avi, .mpg, .mov, vagy wmv formátumban.

Milyen kategóriákban lehet nevezni?
Videóidat szóló, csapat jelmezes/humoros és szabad stílus kategóriában nevezeted. Fontos, hogy megjelölj egy kategóriát, mivel a díjazás is ennek alapján történik.

 • a szóló kategóriába értelemszerűen szólóban,
 • A csapatba pedig csapatban előadott, azaz családtagokkal vagy barátokkal közösen forgatott videókat várunk.
 • A jelmezes/humoros kategóriát azoknak találtuk ki, akiknek nem elég, ha csak farsang idején bújnak jelmezbe, illetve ide még olyan videót is várunk, amely nevetésre ingerelheti a közösséget.
 • A szabad stílus kategória a legtágabb: ide feltölthetsz Tavaszi szél remixet, vagy akár új szöveget is írhatsz a dalnak, de azt is megértjük, ha inkább végig dúdolsz. Légy kreatív!

Minden feltöltött munka automatikusan részt vesz a versenyben?
Nem. Minden munkát megnézünk, és csak azokat tesszük közzé, amik megfelelnek az előző pontban leírtaknak, emellett tartalmi alapelveinknek is:

 1. Ne légy bántó – Ne tölts fel fenyegető, ízléstelen, rágalmazó, mások személyiségi jogait vagy emberi méltóságát sértő, gyűlöletkeltő, uszító anyagot.
 2. Ne támadd a kisebbségeket – Ne tölts fel, ne publikálj olyan tartalmakat, amik a kisebbségeket bármilyen formában sérthetik.
 3. Ne add ki magad másnak – Ne add ki magad hivatalos képviselőnként, ne tegyél úgy, mintha egy másik felhasználó volnál, ne publikálj más nevében.
 4. Ne hamisíts – Ne hamisíts azonosítókat, ne használd másét.
 5. Ne plagizálj, ne lopj – Ne tölts fel olyan anyagokat, amelyeknek a közléséhez nincs jogod, vagy amit más már feltöltött.
 6. Ne sértsd mások jogait – Ne tölts fel, ne publikálj, illetve semmilyen formában ne tegyél hozzáférhetővé olyan tartalmat, amely szerzői jogot, kereskedelmi titkot, szabadalmat, védjegyet vagy bármilyen tulajdonosi jogot, vagy egyéb jogot, jogszabályi előírást sérthet. Csak akkor töltsd fel a videót, ha a szereplők ehhez hozzájárultak
 7. Ne sértsd mások jó ízlését és ne sértsed meg az etikai szabályokat.

További kérdéseid vannak?
Amennyiben kérdésed, észrevételed van, az alábbi címre írhatsz nekünk: info@netslager.hu

Pályázati feltételek

Nyeremények

Honlap: http://www.netslager.hu/

Forrás: http://www.netslager.hu/