palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A világ tükre-fotópályázat

spektrum-fotopalyazat

A Spektrum magazin fotópályázatot hirdet. A fotópályázat célja, hogy a magazin zsánereinek témaköreiben magas színvonalú fotók, sorozatok készüljenek, melyeket a nagyközönség a Spektrum magazinon keresztül nyomtatásban is megismerhet.

A most meghírdetett pályázat témaköre: Atlasz

Részvételi feltételek: Az elküldött, maximum 10 darab kép mérete egyenként 3-5 MB közé eshet. A pályázaton csak olyan fotók vehetnek részt, amelyek a pályázat benyújtásának időpontját megelőzően más fotóversenyen nem értek el eredmény. A képek javítása, retusálása megengedett.

A pályázás módja
A pályázati anyag elküldése az info@spektrumkiado.hu címre a megjelölt témakörben. A pályázati oldal 2009. augusztus 1-jétől aktív, azaz ettől az időponttól kezdődően lehet a felvételeket elküldeni. A pályázaton való részvétel előfeltétele, hogy a pályázó elfogadja a nevezési feltételeket és regisztrálja magát a www.vilagtukre.hu oldalon.

Díjátadás
A zsűri 2009. augusztus 24-én tart eredményhirdetést. A nyerteseket levélben és telefonon értesítjük. A  nyertes képek megtekinthetők lesznek a pályázat weboldalán is.

Szerzői Jogok: Tekintettel arra, hogy a pályázaton a kiírás feltételei alapján csak első felhasználásúnak minősülő fotók vehetnek részt, a pályázók tudomásul veszik, hogy szerzői jogdíj őket a pályázaton résztvevő fotókkal kapcsolatban nem illeti meg. A pályázó kijelenti, hogy rendelkezik a fotókon ábrázolt személyek nyilvános megjelentetéshez való hozzájárulásával. A pályázó tudomásul veszi továbbá, hogy amennyiben személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában harmadik személynek a képekkel kapcsolatban bármilyen kifogása felmerülne, az ezzel kapcsolatos felelősséget teljes egészében vállalja. A nyertes pályázók hozzájárulnak, hogy a díjazott pályaműveket a pályázat kiírói ellenszolgáltatás nélkül felhasználhassák weboldalaikon, valamint a sajtóban. A pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben a szakmai zsűri tudomására kerül bármilyen szabálytalanság elkövetése, elfogadja az azonnali kizárás jogát.

Témakörök

  • Atlasz – utazás, kihívás, kaland – járja be a világ legszebb tájait…
  • Időgép – történelem művészet, irodalom és politika – utazás a múlt rejtelmeibe
  • Zöld zóna – óceánok kontinensek élővilága, ökológia – a Zöld Bolygó megőrzése
  • Radar – tudomány, újdonságok, technika, kutatás és a világegyetem nagy titkai
  • Életmód – sport, egészség, hobbi, gasztronómia, szépség, szórakozás, stílus
  • Arzenál – haditechnika, stratégia és a történelem titkai – igazi csemege férfiaknak

A most meghirdetett pályázat témaköre: Atlasz

Díjak
I. díj: Hotel Express arany kártya valamint AktivSport vásárlási utalvány (összesen 90 000 Ft értékben)
II. díj: Thule Herbály vásárlási utalvány valamint Kárpátia Túra vásárlási utalvány (összesen 60 000 Ft értékben)
III. díj: Budmil vásárlási utalvány (összesen 30 000 Ft értékben)

A Spektrum Kiadó 1 éves előfizetést és megjelenési lehetőséget ajánl fel minden nyertes részére!

A díjak odaítéléséről szakemberekből álló zsűri dönt.

Forrás: http://www.avilagtükre.hu/