palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Abacus Hotel fotópályázat

abacus fotópályázatA pályázati feladat Az Abacus Restaurant három darab, egyenként 150×100 cm területű falfelületére fotó sorozat elkészítése.

A pályázat kiírója: Abacus Business & Wellnes Hotel****

Az Abacus Hotel fotópályázat

Közép-Magyarország legújabb business és wellness szállodája Pest megye nyugati kapujában, Budapesttől 15 percre, Herceghalmon található. Az ABACUS Hotel inspiráló légköre, innovatív környezete, világszínvonalú konferenciatechnikája, egyedülálló rendezvénykapacitása és újraértelmezett gasztronómiai filozófiája miatt az üzleti és szellemi élet közösségi tere.

A négycsillagos intelligens szálloda 128 szobával illetve lakosztállyal rendelkezik, első osztályú éttermében elismert mesterszakácsok várják a vendégeket.

Az 1600 m2-es Abacus Spa a felfrissülési és kikapcsolódási lehetőségek széles skáláját kínálja: fürdővilág, több mint 50 féle arc és testkezelés, masszázsok, szauna kabinok, Vitamin Bár, selfness programok és életmód-trénerek segítik a nyugodt feltöltődést.

Az Abacus Restaurant Segal Viktor gasztronómiai szaktanácsadója irányítása alatt értő módon hozza harmóniába a nemzetközi és a magyar konyha íz-világát, az így létrejövő magas fokú gasztronómiai élmény garantálja az itt rendezett üzleti és családi találkozók sikerét. A fúziós konyha, sous vide technológia kreatív alkalmazásával ez a modern gourmet étterem a tökéletes íz-kompozícióra helyezi a hangsúlyt.

További képek és információk a hotelról:

www.abacus.hu

http://www.youtube.com/watch?v=pAKNh5M9ONo

A feladat célja: Az Abacus Restaurant üres falfelületeinek díszítése. Pályamunkának három, egymástól különálló, mégis egy egységet képző művészeti alkotást várunk. Mivel a falfelület az étterem hátuljában található, ezért a csupasz fal túl sötét, komor, ezt szeretnénk feldobni vidám, friss, energikus művekkel.

A pályázat témája: A Zsámbéki-medence. Nem csak természetfotókat várunk, kíváncsiak vagyunk, hogy kinek mit jelent ez a térség, mire inspirál. A megfelelő pályamunka elkészítéséhez elengedhetetlen ismerni az Abacus Hotel szellemiségét, színeit, formáit, és olyat alkotni, ami beleillik a környezetbe.

Célcsoport: Az Abacus Hotel közönsége hétközben üzletemberekből, hétvégén pihenni, kikapcsolódni vágyó családokból áll. Fontos, hogy a pályamunka megfelelő legyen a teljes célközönség számára.

A pályamunkákkal kapcsolatos elvárások:

 1. a pályamunkáknak megvalósíthatóknak kell lenniük – minimum 1/1-es méretben (1500mmx1000mm) 100dpi felbontásban
 2. a sorozat három elemének valamilyen módon kapcsolódni kell egymáshoz
 3. a benyújtáskor elegendő a képet kis felbontásban mellékelni
 4. kérünk egy leírást a megvalósítás tervezett módjáról (nyomtatás módja, felhasználandó papír, keretezés, üvegezés, stb…)
 5. a megvalósítás előrelátható költségeit is fel kell tüntetni a pályázatban

Pályamunkák benyújtásának formai követelményei

Az érvényes pályázathoz a mellékletben található pályázati adatlap kitöltése és a pályázathoz csatolása szükséges. Pályázati adatlap nélkül a pályamunka benyújtása érvénytelen.

A pályázati adatlapot és a pályamunkákat e-mailben a janka.kelemen@mallbeckconsulting.hu címre, PDF formátumban, vagy postai úton a Mallbeck Consulting 1036 Budapest, Lajus u. 93-99. H lph. IX/5. címre, CD/DVD adathordozón várjuk.

A pályázati anyagnak tartalmazni kell:

 • a hiánytalanul kitöltött pályázati adatlapot
 • a pályamunkát
  • digitális képformátumban (pdf, tiff, jpg) minimum A4-es méretben 150 dpi felbontással,
 • Költségvetés tervezet
  • a kivitelezés költségei tételesen

A pályázat elbírálásának módja: A pályaművek beérkezését követően, a szerző kilétének ismerete nélkül, háromtagú szakmai zsűri választja ki a nyertes műveket. Az Abacus Hotel fenntartja a jogot, hogy amennyiben a pályázatra beérkező művek nem megfelelő szakmai színvonala indokolja, illetve a pályamunkákkal kapcsolatos elvárások nem teljesülnek maradéktalanul, nem hirdet nyertes művet.

Pályázati feltételek:

 • A pályázat nyílt jelentkezhet bárki, aki érdeklődik a fotóművészet iránt.
 • A pályázaton nevezési díj nincs, minden pályázó részvétele ingyenes.
 • A pályázó csak olyan pályázatot nyújthat be, amely eredeti, egyéni szellemi alkotása, amely felett kizárólagos és korlátlan felhasználói jogokkal rendelkezik.
 • Az Abacus Hotel fenntartja a jogot, hogy több nyertest is hirdessen és minden nyertes képsorozatából tetszőleges számú képet használjon fel.
 • A pályázó tudomásul veszi, hogy az Abacus Hotel a nyertes pályaműveket jogosult az éttermében kiállítani.
 • A pályázatokat elbíráló zsűri döntése ellen jogorvoslatnak helye nincs.
 • Az Abacus Hotel a változtatás jogát fenntartja.
 • A pályázó a pályázati anyag benyújtásával automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket.

Letölthető dokumentum

fotopalyazat_abacushotel

Beküldési határidő: 2011. június 30.

A pályázat díjazása:

 • A megvalósított munká(ka)t az Abacus Hotel az éttermében kiállítja.
 • A nyertes(ek) (fejenként) kap(nak)  egy 4 napos 3 éjszakás wellness hétvégét a Hotel Abacusban, félpanziós ellátással.
 • A nyertes(eke)t vendégül látjuk másodmagával(/ukkal) az Abacus Restaurant Sunday Brunch-án két alkalommal.
 • A Hotel Abacus a nyertes pályázó(ka)t és munkásság(uk)át reklámozza a fórumain.

Eredményhirdetés: Az Abacus Hotel a nyertes(eke)t az adatlapon megadott telefon és e-mail címén értesíti.

További információ: Kelemen Jankajanka.kelemen@mallbeckconsulting.hu