palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Adj tippet a legjobb és a legrosszabb hazai weboldalakra!

A Safer Internet Program (SIP) magyarországi konzorciumának vezetője a 2012-es Safer Internet Day (SID) alkalmából keresi a felhasználói szempontból legjobb és legrosszabb hazai weboldalt. Biztosan találkoztál már olyan magyar oldallal a neten, amelyet kifejezetten ötletesnek, kreatívnak tartottál; vagy épp ellenkezőleg, amelyiken semmit sem találtál meg, nem tudtál kiigazodni rajta, netán bonyolult formanyomtatványokat kellett volna kitöltened ahhoz, hogy elérd a célodat!

Küldd el nekünk az adott oldal linkjét és szavazz lelkesen, mert a szakmai zsűri ez alapján díjazza majd a három legjobbnak és legrosszabbnak tartott oldal üzemeltetőjét!

A szervezők a közönség javaslatait a http://u18.hu/szavazas/ oldalon 2012. január 31. éjfélig várják.

A beérkezett javaslatokról 2012. január 25-től szavazást indítunk: a felhasználók így választhatják ki a 10 legjobbnak és 10 legrosszabbnak tartott hazai honlapot.

A 10-10 legtöbb szavazatot szerző oldal közül végül szakmai zsűri választja ki mindkét kategóriában 2012. február 3-ig a három díjazottat.

Az eredményhirdetésre 2012. február 7-én, a Safer Internet Day (SID) – Biztonságosabb Internet Nap rendezvényén kerül sor.

A kiírás célja, hogy felhívja a figyelmet a felhasználóbarát online tartalmak fontosságára, és ösztönözze a hazai üzemeltetőket, tervezőket és fejlesztőket a minél jobb honlapok előállítására.

A szavazás kiírója a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, a Safer Internet Program magyarországi konzorciumának vezetője.

A kiírással és a versennyel kapcsolatosan további információ kérhető:

Borsi Zsuzsa, SIP projekt koordinátortól a +36 1 475 7017-es telefonszámon vagy a borsi@gyermekmento.hu e-mail címen.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az illegális vagy káros tartalmat közzétevő, vagy bármilyen jogszabályba ütköző honlapokat kiszűrjük, így azokra szavazni sem lehet majd. Kérjük, hogy javaslatot ennek figyelembevételével tegyél!

 Bővebben: http://www.saferinternet.hu/