palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Ahogy én látom…- Rövidfilm- és forgatókönyv-pályázat

Nincs profi kamerád, de van egy jó történeted? Minket az érdekel. Írd meg, vagy forgasd le a rendelkezésedre álló eszközökkel, és nevezz!

A KB8 Film Production rövidfilm- és forgatókönyv-pályázatot hirdet, melyre nevezni 3 percet nem meghaladó önálló, saját filmmel vagy önálló, saját 3 perces időtartamú forgatókönyvvel lehet. Műfaji megkötés nincs.

A nevező csak a film rendezője vagy forgatókönyv írója lehet, magánszemély. Több filmmel is lehet nevezni, ez esetben külön nevezési lap kísérje minden pályaművet. A nem magyar nyelvű filmek esetén a filmet feliratozni kell.

Nevezési díj nincs.

Nevezés menete

Pályamunka feltöltése

● Ha rövidfilmmel pályázol:

A pályamunkát töltsd fel valamelyik videómegosztó oldalra (YouTube, Vimeo stb.) nem nyilvános, titkos beállítással. (Youtube-on nem listázott, Vimeon jelszóval védett).

● Ha forgatókönyvet adsz be:

Pályamunkádat fel tudod tölteni a regisztrációs felületen pdf formátumban. Amennyiben forgatókönyvedet illusztrálni szeretnéd fotóval, helyezd el a feltöltött dokumentumban illusztrációként (max. 5 db. kép, egyenként max. 5 MB méretben). Az illusztráció nem kötelező.

Regisztráció

Honlapunkon elérhető regisztrációs felület kitöltésével, a pályamunka elérési linkjével és a nevezési szabályzat elfogadásával regisztrálhatsz. www.kb8.hu

Zsűrizés

Öttagú szakmai zsűrink különböző művészeti területen szerzett tapasztalatok alapján választja ki a legizgalmasabb rövidfilmeket és forgatókönyveket. A zsűri tagjait a pályázat meghirdetése alatt weboldalunkon és Facebook-oldalunkon mutatjuk be.

25 rövidfilm és 25 forgatókönyv kerül a pályázat döntőjébe. Mindkét kategóriában e-mailben értesítjük a döntős alkotások szerzőit.

Az elődöntőbe került alkotások közül kategóriánként hármat pénzdíjjal jutalmazunk, rövidfilm kategóriában közönségdíjat is átadunk.

Az döntőbe került rövidfilmeket feltöltjük Facebook oldalunkra, és közönségszavazást indítunk. A közönségdíjat azon alkotás nyeri el, melyre a legtöbb reakció (lájk) érkezik a mi felületünkön.

Nevezési határidő: 2018. február 10.

Eredményhirdetés: 2018. március 15.

Díjazás rövidfilm kategóriában

  • 1. helyezett – 300 000 Ft
  • 2. helyezett – 200 000 Ft
  • 3. helyezett – 100 000 Ft

+ Közönségdíj értékes tárgyi nyereménnyel

Díjazás forgatókönyv kategóriában

  • 1. helyezett – 300 000 Ft
  • 2. helyezett – 200 000 Ft
  • 3. helyezett – 100 000 Ft

A jelentkező a pályamunka beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott személyes adatokat a KB8 Film Production adatbázis létrehozása, hírlevelek küldése, továbbítása, valamint későbbi pályázatokkal kapcsolatos tájékoztatás céljából kezelje, tárolja. Tudomásul veszi, hogy az KB8 Film Production a megadott személyes adatait csak az adatkezelés céljával összhangban és szükséges mértékben kezeli, azokat harmadik személy részére nem továbbítja.

A regisztrációval a jelentkező hozzájárul, hogy pályaművét a pályázattal kapcsolatos megjelenésekhez felhasználjuk.

www.kb8.hu