palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

akiktettek.hu logópályázat

akiktettek logópályázatA The Next Generation Kft. olyan fiatal hallgatókat, pályakezdőket tömörítő vállalkozás, amely azért jött létre, hogy valódi, fizetett gyakorlati helyet biztosítson a fiatalok számára azáltal, hogy felszerelést, irodát, kapcsolatokat ad saját, önálló projektjeik megvalósításához. A pályázat célja logó tervezése a www.akiktettek.hu honlap számára. E honlappal fogjuk bemutatni a fiatalok és szüleik számára azokat a vállalatokat, intézményeket, akik látnak fantáziát a kezdeményezésünkben.

A pályázatról

A honlap elsődleges célcsoportja a 15-26 év közötti tanulók, főiskolások, véleményvezérek. A másodlagos célcsoport pedig az elsődleges célcsoport szüleik, szóval a 36-54 év közöttiek.

A támogatók megkapják a logó használatának jogait, így a logónak önmagában is reprezentálnia kell a honlapot. Formai megkötés nincs, azonban egyaránt használhatónak kell lennie online és offline felületen, valamint fehér és színes háttér mögött is (színes felületekre készülhet külön variáció).

A www.akiktettek.hu honlap még nem aktív, de a látványtervét meg tudjátok nézni az akiktettek.thenextgeneration.hu honlapon.

A pályázók köre: A pályázat nyílt. Egyaránt pályázhat egyén vagy csoport. Egy egyén vagy csoport maximum 7 pályaművel pályázhat (A különböző színkombinációk nem számítanak külön pályaműnek)

Nevezési díj:NINCS nevezési díj.

A pályázat beadása: A pályázat beadási határideje 2011. március 21. reggel 09:00.

A pályázatokat elektronikusan kell eljuttatni .jpg, .psd illetve .cdr formátumban az info@thenextgeneration.hu e-mailcímre. A logó felbontása minimum 300 dpi kell legyen. A jelentkezéshez csatoljátok az adataitokat (név/csoport neve, telefonszám, e-mail)

A pályázat elbírálása

A pályaműveket The Next Generation Kft. vezetősége bírálja el 2011. március 22-ig. A legjobb pályaműveket közzétesszük a Facebook oldalunkon, ahol bárki szavazhat rá 2011. április 3. 23:59-ig. A végső győztes a legtöbb „tetszik”-et összegyűjtött pályamunka lesz.

A nyertes pályázó az eredményhirdetés után megkötésre kerülő szerződésben lemond szerzői jogairól a kiíró javára, aki a benyújtott pályaművet ezt követően szabadon használhatja.

A Díj

A nyertes pályamunkát készítő egyén vagy csoport nyereménye egy Sony Digitális Fotónyomtató.

Információt kérhettek az info@thenextgeneration.hu e-mailcímen!