palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Dolgozz Okosan! pályázat

creative selector pályázatA CreativeSelector.hu innovációs műhely az ADECCO Magyarország nemzetközi HR- szolgáltató céggel közösen nyílt ötlet pályázatot hirdet olyan innovatív közösségi média megoldásokra, amelyek a mai mobil és közösségi média platformokban rejlő lehetőségekre épülnek és megfelelnek az alábbi elvárásoknak:

Pályázható kategóriák

  1. Munkát keresel? Esetleg nem tudod mi alapján dönts? Téma: olyan webes tartalmak kialakítására, fejlesztésére várjuk ötleteidet, amelyek munkahelyet kereső vagy váltás előtt álló aktív felhasználói közösséget vonzanak és tartanak össze. Minél professzionálisabb és a napi életben is használható és hasznos modellt találsz ki, annál jobb. Külön előny, ha az oldaladhoz mobil-alkalmazás is párosítható. Kategória: karrier, állás, szakmák (Ha az ötleted ebbe a témába illik, a beküldésénél ezt a kategóriát jelöld)
  2. Közösségi alapon szerveződő vállalkozások kialakítása: Téma: olyan üzleti szolgáltatásokra (lásd. NECC cégek) várjuk ötleteidet, amelyek a web, mobil és közösségi média hálózatokra épülve aktív közösséget tartanak össze, nem csak munkahelykeresés témában. Ezek a vállalkozások hozzájárulnak az atipikus munkaformák (nem a tradicionálisan 8-5 -ig tartó kötött munka) hazai elterjedéséhez. Kategória: itt nem határoztunk meg tevékenységi területet, ezért a legördülő menüből válaszd az ötletedhez leginkább közelebb eső kategóriát. Amennyiben egyikbe sem passzol, válaszd a Vegyeskategóriát.

Üzleti szempont: gondold át, hogy kik lesznek majd az oldalad állandó felhasználói, hogyan szólítod meg őket és miért fognak a Te szolgáltatásodért fizetni.

Megjegyzés: Az általatok korábban létrehozott, jelenleg is működő közösségi célú weboldalak vagy alkalmazások továbbfejlesztésére is küldhettek ötleteket. Azonban fontos, hogy az oldalon/alkalmazáson tervezett fejlesztés, lényegesen átalakítsa az oldal/alkalmazás jelenlegi működési formáját és bővítse annak funkcionalitását. A jelenleg is működő weboldalak/ alkalmazások általános célú fenntartásához támogatás nem igényelhető!

Bárki pályázhat: Pályázatunk a korábbiakhoz hasonlóan bárki számára nyitott, aki elég elszánt, hogy megvalósítsa saját ötletét.

Hogyan küldheted be öltetedet? Az ötleted beküldéséhez egy rövid, max. 2 oldalas leírást várunk, ehhez formai iránymutatást kapsz az „ötlet beküldése” gomb megnyomásakor a CreativeSelector.hu oldalon. Az ötleted mellé, szívesen veszünk rajzot, fotót, videót, vagy bármit, ami segít másoknak jobban megérteni az elképzelésedet. Az ötleted rövid összefoglalója a beküldést követően nyilvánosságra kerül, hogy azt mások véleményezni tudják. Ötleted a Facebook azonosítód megadását követően töltheted fel, külön regisztrációra nincs szükség. Azonosítódat a közösségi oldalak bizalmasan kezelik, azokhoz mi nem férünk hozzá, adataidat a lehető legnagyobb körültekintéssel kezeljük. Az adatvédelmi és adatkezelési politikánkról

A kiválasztás szempontjai: Azok a projektek nyernek, amelyek a 2011. április 22-i határidőig a legtöbb Támogatót gyűjtötték, és összhangban a mentorok szavazatával reális üzleti modellt képviselnek, valamint gyorsan piaci termék válhat belőlük. A támogatói szavazatok száma szerint a TOP 10 legnépszerűbb ötlet (pályázati kategóriánként 5 db ötlet) kerül a mentoraink elé, akik a két pályázati kategóriából 2-2 díjazottat választanak. Az egyes kategóriákon belül az Adecco Magyarország a két legjobb ötletnek 400.000 Ft, míg a két második ötletnek 200.000 Ft-ot ajánl fel.

Támogatás: Támogatóid azokból az ismerősökből és ismeretlenekből lesznek, akik szavazatukkal (TÁMOGATOM!) támogatják az ötleted megvalósítását. Érvényes Támogatói szavazatnak csak a Creative Selector oldalán keresztül leadott szavazatokat fogadjuk el. Az első körben a beküldést követően népszerűsítened kell az ötleted, hogy lássuk valóban van-e egy olyan kritikus tömeg, amely használni szeretné majdani termékedet. Azt, hogy a saját ötleteidet hogyan népszerűsíted, rád van bízva, csinálhatsz neki saját Facebook oldalt, blogot, vagy akár videót is, és a közösségi oldalakon keresztül toborozhatsz Támogatókat. Javasoljuk, hogy az ötleted feltöltésével egy időben a Facebookon alakítsd ki ötleted saját oldalát, hogy a verseny alatt megszerzett támogatóidat a későbbiekben is könnyen meg tudd majd szólítani.

Nyeremények

Összesen: 1.200.000 Ft

1. Kategória:

  • 1. díj: 400. 000 Ft
  • 2. díj 200.000 Ft

2. Kategória

  • 1. díj: 400.000 Ft
  • 2. díj: 200. 000 Ft

Letölthető dokumentum

pályázati kiírás

A pályázatok benyújtásának helye, módja és ideje
Ötletedet a 2011. április 22-i projektzárásig a Creativeselector.hu oldalon keresztül folyamatosan benyújthatod. Érdemes azonban sietned, hogy minél több időd legyen támogatókat szerezned!

A pályázati felhívás változtatásának jogát a kiíró fenntartja.

További információ kérése: info@creativeselector.hu