palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Alap a jövőhöz pályázat

Alap a jövőhöz pályázat. A Primus Capital Zrt. és a Metropol Alap a jövőhöz elnevezéssel közös pályázatot hirdetett induló vállalkozások részére. Olyan tervezett vagy létező üzleti megoldásokat keresnek, amelyekről elmondható, hogy a hazai vállalkozási keretek között megvalósíthatóak, finanszírozhatóak és tervezhetőek. Az üzleti megoldással kapcsolatban fontos, hogy bizonyítottan már működő technológia legyen, ami a piaci bevezetési folyamat elején jár, elindítása és működtetése pedig hazai és európai uniós forrásokból megvalósítható legyen. A nevezésnek nem feltétele a kidolgozott üzleti terv. Ugyanakkor elvárás, hogy az ötletek, elképzelések látványos változásokat eredményezzenek legalább egy millió ember életében. Kiemelt cél a speciális helyi vagy hazai jellegzetességek, jelenlegi, konkrét lehetőségeinek kihasználása.

2012.09.10-2012.10.10. – alapszakasz: A pályázat első időszakában beérkezett munkák közül a Primus Capital és a Metropol szakértőiből álló zsűri kiválasztja az általa legígéretesebbnek tartott 10 projektet.

2012.10.15-2012.10.19. – felkészülés: A 10 db döntőbe jutott pályázó részletesen is kidolgozza üzleti megoldását, valamint egy-egy rövid prezentációt készítenek azok bemutatására.

2012.10.25-26. – konzultáció: A döntősök személyes konzultáción vesznek részt, prezentációs készségek fejlesztéséhez kapnak tanácsokat, valamint felkészülnek a záróeseményre.

2012.11.14. – döntő: A döntőre, mely egyben a pályázat záróeseménye, a szervezők és partnercégeik képviselői kapnak meghívást. A szakmai közönség előtt a 10 legjobb anyag egy-egy rövid prezentáció formájában kerül bemutatásra, majd a zsűri kiválasztja a győztes pályázatot.

A fődíj 1 millió forint készpénz és 2 millió forint vállalatépítési és prezentációs tanácsadási szolgáltatás.

 Bővebben:  http://alapajovohoz.hu/