palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Alkosd meg a következő Heineken palackot!

Kreatív tervezési verseny: Alkosd Meg A Következő Heineken Palackot! Itt a lehetőség, hogy megtervezd a következő limitált kiadású Heineken palackot. A nyertes tervet a 2013-as limitált ajándékcsomag részeként megvalósítjuk.

A jelentkezési határidő: 2012. január 31.

 A részvételhez látogass el a Facebookra, olvasd el a kiírást és engedd szabadjára művészi képességeidet!

A stílus erejének ünnepe, mely összehozza az embereket: A Heineken kreatív tervezési versenyt ír ki közelgő 140 éves évfordulója alkalmából. Alkosd meg a 2013-as limitált kiadású palackot! A cél az, hogy ez a globális dizájn verseny összehozza a világ különböző pontjain élő tehetségeket.

Vegyél részt és meríts ihletet
A Heineken Facebook oldala lesz a Te virtuális kreativitásod színhelye – egyszerűen csak töltsd le a pályázati kiírást, alkosd meg „Your Future” palackodat, majd válassz ki egy másik tervet az online galériából. Kapcsold össze ötleteiteket, és már kész is van a pályázatod.

Itt a lehetőség, hogy ikont alkothass
Egy, a dizájn és a kultúra területén is elismert nemzetközi zsűri választja majd ki, hogy melyik terv kerül megvalósításra. Engedd szabadjára művészi képességeid, hogy a Te ötleted válhasson a Heineken következő ikonjává.

Figyeld, hogyan képes terved a világ bármely pontjáról összekötni az embereket
A nyertes nevével együtt a 140 éves évforduló ünnepi, limitált kiadású ajándékcsomagjában fogja viszont látni alkotását, mely 2012 decemberétől lesz elérhető szerte a világon. A versenyen való részvétel bővebb részleteiért látogass el a www.yourfuturebottle.com címre!