palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Alkotói pályázat daganatos betegséggel érintettek részére

A Regionális Egészségügyért Alapítvány pályázatot ír ki daganatos betegséggel érintettek részére, „Üzenetem az úton lévőknek – mi az, ami nekem segített” címmel.

A pályázat célja: a rákkal kapcsolatos köztudat formálása, motiváció az úton levőknek, a sorstársközösség erősítése, a Simonton-módszer és a REGEA Alapítvány népszerűsítése.

Témája annak átgondolása, mi segítette leginkább a pályázó gyógyulását, hogyan tudta belső erőforrásait mozgósítani, mi járult hozzá leginkább az eredményes megküzdéshez. A még úton lévők pályázatait is várjuk, hiszen állapotuk javításáért nagyon sokat tudnak saját maguk is tenni.

Pályázatot az alábbi kategóriákban lehet benyújtani:

  • Vers (max 2 oldal vagy 5000 karakter)
  • Próza (max 2 oldal vagy 5000 karakter)
  • Kézműves alkotás (rajz, festmény, agyag, tűzzománc, kerámia, gyöngyfűzés vagy szövés, festett kavics, harisnyavirág, decoupage, paverpol, dombormű, szobor, kisplasztika, dekoráció… bármilyen technikával készült)
  • Fénykép (max 4 db)
  • Saját recept (egészséges étel, ital) illetve a fényképe + elkészítve is – a rák világnapja alkalmából rendezett március 09.-i egri rendezvényünkön várjuk kóstolásra az elkészített egészséges ételeket, italokat is!

Kategóriánként egy győztes kerül kiválasztásra. A nyertesek könyvjutalomban részesülnek, és munkájuk felkerül a REGEA honlapjára. Ezért a pályázáshoz feltétel a hozzájáruló nyilatkozatunk aláírása és beküldése is a regeaalapitvany@gmail.com email- címre. Az internetes felületünkön – facebook REGEA – szavazás alapján kerül kiválasztásra egy közönségdíjas is. A közönségdíj egy REGEA- torta lesz. Az étel/ ital receptekre a 03.09.-i egri rendezvényünkön, a helyszínen is lehet szavazni, kóstolás után. A beérkezett kézműves alkotásokból kiállítást rendezünk, mely a rendezvényen megtekinthető lesz, ezekre az alkotásokra is lehet szavazni majd.  A beküldött pályamunkákat kérésre visszapostázzuk.

A beküldési határidő: 2019. március 4. hétfő 24 óra

Cím: az írásokat, verseket, fényképeket, recepteket (beszkennelve, csatolva) az alábbi email- címre várjuk: regeaalapitvany@gmail.com

A kreatív alkotásokat el lehet küldeni az alapítvány postacímére: Regionális Egészségügyért Alapítvány Eger, Hevesi Sándor út 27., vagy el lehet hozni a Simonton-csoportokra Egerben (hétfőnként fél 2-re az Arany J út 20/A címre) vagy Miskolcon (péntekenként 10 és 17 ó között a Megyei Kórház sugárterápiás épületének tárgyalójába).

Az értékelés szempontjai: az élet-, vagy szemléletmódbeli változtatás mértéke, területe, az önmagam fontosabbá válása, önszeretet erősödése, a saját felelősségvállalás a gyógyulásért, és jóllétért, a kitartás, humor, akaraterő, ötletesség, beletett munka, energia és idő, bátorság…..

 

Hozzájáruló nyilatkozat

személyes adatok kezeléséhez, sokszorosításhoz, továbbításhoz

Alulírott, ………………………………………………………………………………………………. (név) ……………………………………………………………………………………………..(szül. hely és idő)

……………………………………………………………………………………………………(anyja neve), az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján nyilatkozom, hogy a Regionális Egészségügyért Alapítványhoz benyújtott pályázati anyagommal kapcsolatban hozzájárulásomat adom személyes adataim kezeléséhez a pályázati eljárásban résztvevők számára.

Emellett hozzájárulok a benyújtott teljes pályázati anyagom sokszorosításához, továbbításához (harmadik személlyel történő közléséhez).

Kelt:

…………………………………………………………………………..………………..

(név)

Alkotói pályázat daganatos betegséggel érintettek részére