palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Állampolgári kompetenciával kapcsolatos országos verseny

ofi_palyazatKedves 7-10. évfolyamos Tanuló! Ha érdekel a világ…, Ha törődsz társaiddal és környezeteddel…; Ha szívesen dolgozol együtt barátaiddal, társaiddal…, Ha nem elégszel meg a készen kapott információkkal…Akkor 4-5 társaddal együtt alkossatok csapatot, válasszatok egyet az alábbi témák közül és projektmunkában mutassátok be, hogy Nektek, Diákoknak ez mit jelent:  (1) Sokszínű Európa, (2) Életünk szabályai, (3) Tegyünk az iskolai erőszak ellen!

A választott téma bemutatásának sokféle formája lehet pl.: videó-anyag, előadás, PPT file, kiállítás, plakát, valamilyen esemény megszervezése és lebonyolítása, stb.

A verseny elbírálásához ismernünk kell azt is, hogy hogyan dolgoztatok, hogyan jutottatok el a produktumotokhoz. Ezért a pályázati anyagnak tartalmaznia kell a munkátok lépeseinek a mellékelt űrlapon történő leírását, és az általatok készített produktumot, illetve róla és a munka menetéről készült képeket, videó felvételeket.

A pályázat további részleteiről tanáraitoktól kaptok felvilágosítást, akik segítségetekre lesznek a projektmunka során is.

Határidő: 2010.03.31.
A határidő lejárta után nincs lehetőség az adatok módosítására.

Letölthető dokumentum

pályázati kiírás

Bővebb információ http://palyazat.ofi.hu/

Forrás: OFI