palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Állatjóléti támogatás baromfikra

mezőgazdasági pályázatok

mvh pályázatokA baromfikra vonatkozó állatjóléti támogatási kérelmeket június végéig lehet beadni a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz.

Júniusban lehet benyújtani az étkezési tojást termelő tyúkállományok valamint a tenyészbaromfi fajok 2016-2017. évi állatjóléti támogatása iránti kérelmeket.

Az intézkedés célja, hogy támogatásban részesüljenek azon gazdálkodók, akik vállalják az előírásokon túlmutató állatjóléti feltételek biztosítását.

A támogatás igénybevételéhez – első lépésként – 2016. június 30-ig támogatási kérelmet kell benyújtani a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal által rendszeresített (N0636 számú Támogatási kérelem) nyomtatványon az MVH Piaci Támogatások és Külkereskedelmi Intézkedések Igazgatóságához (1476 Budapest, Postafiók 407). A nyomtatvány az 57/2016. (VI. 9.) számú MVH Közlemény mellékleteként megtalálható az MVH honlapján.

Letölthető dokumentum

Amennyiben nem áll rendelkezésre minden csatolandó dokumentum, a támogatási kérelem nyomtatványt abban az esetben is be kell nyújtani legkésőbb június 30-ig, a hiányzó mellékletek csatolására hiánypótlás keretében lesz lehetőség, azonban a határidőn túl benyújtott támogatási kérelmeket az MVH-nak a hatályos jogszabályi előírások alapján el kell utasítania.

Forrás (MVH)