palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

ÁLLATOK A KERTBEN képzőművészeti pályázat

ddnpA NOÉ Bárkája Egyesület és a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság képzőművészeti pályázatot hirdet az állatok védelmének népszerűsítése céljából. Ezért felhívással fordulunk az általános iskolák felső tagozatos tanulóihoz képzőművészeti pályázat kiírásával, melynek jelmondata: „ÁLLATOK A KERTBEN”. A körülöttünk élő, védelemre szoruló gerinctelen és gerinces fajok ismeretére kívánjuk felhívni a figyelmet pályázatunkkal. A téma aktualitását az egyes fajok iránt tanúsított gyűjtési szenvedély vagy indokolatlan ellenszenv is adja.

Nem csupán madáretetők, oduk, itató-és fürdőhelyek elkészítését várjuk, hanem, denevérház, sünvár, fátyolkák és fülbemászók, kígyók, békák, lábatlangyíkok téli menedékét is.
A beküldendő pályamunkák mérete: max. 30 cm
technikája: szabadon választott kisplasztikai technikák

A beadás határideje:
2010. március 29-én és 30-án 8-tól 16 óráig

Helyszín:
Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság
Tettye Oktatási Központ
Pécs, Tettye tér 8.

A díjazás egy korcsoportban történik: felső tagozatos korcsoport (11-14 éves)

A beadott pályamunkákon kérjük feltüntetni:

  • a mű címét
  • a pályázó nevét, címét, életkorát
  • iskolájának nevét, címét és telefonszámát
  • a pályázat jelmondatát

A díjazott és kiállított munkák alkotóit április 15-ig értesítjük és meghívjuk a Föld Napja alkalmából 2010. április 24-én 11 órakor a Tettyén rendezendő díjkiosztó ünnepségre.
A kiállításon nem szereplő munkákat a díjkiosztó ünnepség után és az azt követő héten lehet átvenni a Duna Dráva Nemzeti Park Igazgatóság Tettye Oktatási Központjában. A kiállított alkotásokat a kiállítás zárása után kaphatják meg készítőik a helyszínen.

Letölthető dokumentumok:

Pályázati kiírás

Bővebb információ: http://www.ddnp.hu

Forrás: DDNP