palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Állatorvosok a mindennapjainkban fotópályázat

Állatorvosok a mindennapjainkban fotópályázat„Állatorvosok a mindennapjainkban”  Fotópályázat a 2011-es Állategészségügyi Világév alkalmából. Az Európai Bizottság Egészségügyi és Fogyasztóvédelmi Főigazgatósága (DG SANCO) és az Állategészségügyi Világszervezet (World Organisation for Animal Health – OIE) „Állatorvosok a mindennapjainkban” címmel az Állategészségügyi Világév keretében fotópályázatot hirdet .  A pályázat célja, hogy felhívja a világ figyelmét arra, hogy milyen fontos szerepet töltenek be az állatorvosok a mindennapi életünkben.

A Bizottság a versenyre életkortól és nemzetiségtől függetlenül 2011. március 31-ig várja a hivatásos és amatőr fotósok jelentkezését. A résztvevők legfeljebb 3, az „Állatorvosok a mindennapjainkban” mottóhoz kapcsolódó fotót tölthetnek fel a pályázat weboldalára.  A beérkezett képek közül szakértői zsűri választja ki a világ öt régiójának (Európa, Amerika, Közel-Kelet, Ázsia és a Csendes-óceáni térség, Afrika) legeredetibb és legizgalmasabb felvételeit. Az értékelés előre meghatározott kritériumok – kreativitás, eredetiség, személyes stílus, művészi színvonal – alapján történik. Az elbírálásnál további szempont, hogy a nevezett kép mennyire érdekes és figyelemfelkeltő, illetve az, hogy mennyire egyértelmű a kép készítője által megfogalmazott üzenet.

A zsűri minden régióból egy győztes alkotást választ ki, melynek készítői egyenként 1000 euró értékű fotós felszerelést kapnak. Közülük kerül ki a pályázat fődíjasa, akit az Állategészségügyi Világszervezet 79. általános ülésén (2011. május 22-én, Párizsban) hirdetnek ki, és 2000 euró értékű felszereléssel díjaznak. A győztesek továbbá meghívást kapnak Brüsszelbe és Párizsba, az Európai Állatorvosi Hét elnevezésű konferenciára, illetve a Világ Állategészségügyi Szervezetének májusi általános ülésére.

További információért látogasson weboldalra,

www.vetsinyourdailylife.org

legyen rajongója a pályázat facebook oldalának,

http://www.facebook.com/pages/Vets-in-your-daily-life/127111024023081

vagy kövesse az eseményeket a Twitteren:

http://twitter.com/vetsdailylife

További információ:

Nagy Gabriella, Dalanics Bella
dialog@prime-time.hu
06 1 336-0840