palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Álmodd vászonra! fotópályázat

Itt van az ősz itt van újra….. mely bőven ad témát idén is a jó szemű fotósok számára. Hogy más is láthassa a fenséges októberi hajnalokon vagy a bús téli estéken készült képeket, a Nemzeti Geográfia Kft. egész évben tartó nagyszabású fotópályázatot hirdet amatőr fotósok számára. A meghirdetett fotópályázat pályázat célja, hogy értékeinket bemutatva alkossanak maradandót a részvevők.

A fotópályázaton bárki részt vehet, a fotókkal szemben formai követelményei – a minőség figyelembevételével – nincsenek.

A legjobb kép alkotója szakzsűri ítélete nyomán díjazásban részesül, mely a nyertes alkotás 50×70 cm méretű vászonra nyomott változata.

A pályázat időtartama: folyamatos.
A képek feltöltése a honlapon történő regisztráció után a „Küldjön be ön is” menüpontban lehetséges!

A fotópályázattal kapcsolatos kérdéseket a nemzetigeografia@nemzetigeografia.hu email címre várjuk.

web: www.nemzetigeografia.hu

Beküldési szabályzat: A pályázatban mindenki részt vehet, máshol még meg nem jelent képpel, a természet és a társadalom szépségét, vagy épp a visszásságát bemutató, figyelemfelkeltő fotókkal, melyet regisztráció után feltölt az oldalra.

A hónap fotósai közül valaki az év fotósa lesz, aki vándordíjat kap. Kérünk minden jelentkezőt, hogy a tárgy mezőben „Pályázat – A mű címe” szerepeljen.

A pályázat főtámogatója az EPSTeamKft.