palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

AmCham Női Kiválóság Díj 2013

Az AmCham hetedik alkalommal rendezi meg az éves Esélyegyenlőségi konferenciát 2013. november 13-án. Ehhez kapcsolodóan idén negyedik alkalommal adjuk át az AmCham Nõi Kiválósági Díjat, amelynek témája: Eredményes Női Vállalkozók.

Milyen tulajdonságok kellenek ahhoz, hogy egy nő sikeres legyen vállalkozóként? Kreativitás? Magabiztosság? Kitartás? Felkészültség? Rugalmasság? Ezeknek a különleges elegye? Erre keressük idén a választ az Amerikai Kereskedelmi Kamara Női Kiválóság Díj: Eredményes Női Vállalkozók pályázatán, melyet 2010 óta adunk át olyna sikeres nőknek, akik példaképek lehetnek mások számára.

Ha ismer olyen női vállalkozót, aki bele mert vágni egy saját vállalkozásba és megvalósította álmait, kérjük, jelölje az Amerikai Kereskedelmi Kamara Női Kiválóság Díjára! Olyan sikeres vállalkozónőket keresünk, akik példaképek lehetnek mások számára. A zsűri a siker kulcsát jelentő „bizonyos pluszt” kutatja, legyen az innovatív gondolkodás, dinamizmus, kitartás, felkészültség vagy épp magabiztosság. Nincs megkötés, bármilyen területen elért vállalkozói siker alapján érdemes jelölni és bárki állíthat jelöltet.

Heal Edina, a zsűri elnöke: „A Női Kiválóság Díj nem „karrier-díj”, hanem elismernivaló, követendő emberi, női értékek, magatartásformák, életstílus, életvezetés komplex értékelése.”

Mayer Zsolt, a zsűri tagja, a Mars Magyarország munkatársa, a rendezvény egyik  fő támogatójának képviselője: „2010 óta több mint 150 hölgyet jelöltek az AmCham Női Kiválósági Díjra munkatársak, barátok, mert életüket, teljesítményüket elismerésre méltónak gondolták. Az idén, reményeink szerint ez a szám növekedni fog, és még több inspiráló történetet ismerhetünk meg”

A Díj ötletét 2010-ben a hongkongi AmCham és az ottani Morgan Stanley hasonló közös programja adta. Fogarasi Norbert, a budapesti Morgan Stanley iroda vezetője elmondta: „A fő különbség a magyar és a hongkongi program között az, hogy mi nem pusztán az üzleti sikerekre fektetünk hangsúlyt, hanem a teljes embert, életutat és harmóniát díjazzuk.”

A nyertes az elismerés mellett egy egyedi, személyesen az ő számára tervezett és elkészített rekavago táskával lesz gazdagabb.

Fontos információk:

A zsűri kéri a jelöléskor figyelembe venni, hogy a díj odaítélésének szükséges feltétele a díjazott részvétele a november 13-i díjátadó ünnepségen. A jelölés feltétele, hogy a jelölő ismerje a jelöltet, akit a nevezés tényéről értesítünk.

A díj és a hozzá kapcsolódó konferencia támogatói nem állíthatnak jelöltet.

Letölthető dokumentum

angol nyelvű leírás

Nomination_sheet_HUN_FINAL

A jelölő lap beküldésének módjai:

  • E-mailben a lap alján található jelölő lap kitöltésével kizárólag a kivalosag@amcham.hu e-mail címre vagy
  • Postai úton a lap alján található jelölő lap kitöltésével a következő címre: Amerikai Kereskedelmi Kamara, 1365 Budapest, Pf. 741.
A jelölő lap beérkezési határideje 2013. október 1.