palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

André Kertész fotópályázat 2013

Szigetbecse Községért Közalapítvány, a Sziget-csücske Természetbarátok Egyesülete és a Szigetbecse Község Önkormányzat támogatásával fotópályázatot hirdet  felnőtt és ifjúsági  (18 éves korig)  korcsoportban,  a következő  két kategóriában:

  1. Élet az erdőben, mezőn, vízben:  a pályázat célja a természetben élő növények, állatok  bemutatása
  2. Túrázz, hogy láthass!:  a pályázat célja a mozgás örömének és a természet szépségeinek a bemutatása, ezen keresztül a szabadidősport megszerettetése.

Részvételi feltételek: nevezni lehet mindkét korcsoportban és mindkét kategóriában maximum 5-5 db A4-es színes vagy fekete-fehér papírképpel. A pályázott fotókat digitálisan is kérjük elküldeni email címünkre. Nincs nevezési díj. Bárki pályázhat, nemtől, kortól, lakhelytől függetlenül. Számítógépes utómunkával megváltoztatott tartalmú kép nem vesz részt a versenyben.  A pályázott fotók a kiíró tulajdonában maradnak, s azokat kiállítási tárgyként szerepeltethetik.

Pályázat benyújtási határideje: 2013. június 10.

Pályázat benyújtásának címe: Szigetbecse Községért Közalapítvány 2321. Szigetbecse Petőfi S. u. 34.

Email: kerteszandre2013@gmail.com, telefon: 06-30-317-4285, 06-30-391-3325, 24-513-510

A pályázónak jeligét kell választani. Minden fotó hátsó oldalára rá kell írni:  a választott korcsoportot (felnőtt vagy ifjúsági), a kategóriát,  a  fotó címét, készítésének helyét és idejét, valamint a pályázó által választott jeligét.  A fotók mellé lezárt borítékban helyezze el a pályázó adatait (nevét, címét, email címét, telefonszámát). A lezárt boríték tetejére írja rá a jeligéjét.

Díjazás:

Felnőtt korcsoportban mindkét kategóriában

  • I.  díj: 20.000 Ft értékű ajándékcsomag
  • II.  díj: 10.000 Ft értékű ajándékcsomag
  • III.  díj: 5.000 Ft értékű ajándékcsomag

Ifjúsági korcsoportban mindkét kategóriában

  • I.  díj: 10.000 Ft értékű ajándékcsomag
  • II.  díj: 8.000 Ft értékű ajándékcsomag
  • III.  díj:   5.000 Ft értékű ajándékcsomag

A fenti díjakon kívül a szponzorok különdíjakat oszthatnak.  A pályázott fotókból fotókiállítás nyílik a Petőfi Sándor Művelődési Házban Szigetbecsén.
Az eredményhirdetés és a fotókiállítás megnyitójának várható időpontja június 28-a 18.00 óra.