palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Hallasd a hangod, és éld meg az álmod!

Ez az év a zene és a lehetőségek éve. Ne szalaszd el a kínálkozó lehetőséget, vágj bele! Kedvenceid is kis lépéssel kezdték, méghozzá az első saját hanganyaguk elkészítésével. Készíts te is! Ha úgy érzed tehetséges vagy, és saját számaiddal, dalszövegeiddel, valamint kreatív elképzeléseiddel igazi zenei értéket teremtesz, jelentkezz! Az Utopia Studio most lehetőséget nyújt neked saját hanganyagod részfinanszírozott színvonalas elkészítéséhez.

A pályázat célja: Fontosnak tartjuk a tehetségtámogatást, amit mind szakmai, mind anyagi hozzájárulás formájában valósítunk meg. Az Utopia Studio az elkészült hanganyag részfinanszírozásával szándékozik lehetőséget biztosítani a magyar zenei élet feltörekvő generációjának. Profi szakemberekből álló csapatunk a hosszú évek alatt elsajátított tudás és tapasztalat birtokában garantálja neked, hogy az elkészült produkciód a világszínvonalat képviseli majd. Az Utopia Studio kiadói tevékenységének keretében internetes megjelenési felületet kínál a felvételek során kimagasló teljesítményt nyújtó zenekarnak, előadónak.

A pályázók köre: A támogatás nem fedezi a megvalósítás teljes költségét, a pályázóknak önrésszel is kell rendelkezniük.

Pályázat határideje: 2013. július 15.

Pályázatok elbírálása: A beérkező pályázatokat az Utopia Studio szakmai csapata bírálja el. Döntésünkről minden pályázót értesíteni fogunk.

Jelentkezési feltételek: Röviden ismertesd a zenekar előéletét, célját, terveit! Csatolj 3 felvételt (hangminőségtől függetlenül) MP3 formátumban. A zenekar elérhetőségét (telefon, email) is tüntessétek fel a jelentkezéskor!

Jelentkezés: Kattints ide, és töltsd le a pályázati adatlapot PDF formátumban! Töltsd ki, csatolj hozzá maximum 3 db felvételt MP3 formátumban, és küldd el az palyazat@utopiastudio.hu email címre!

A pályázattal kapcsolatban bővebb felvilágosítás a +36 1/217-3768-as telefonszámon kérhető.