palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Antall József Fellowship

antall jozsefAntall József miniszterelnök által megerősített amerikai – magyar kapcsolatokat és a transzatlanti nyitást szeretné folytatni a Tudásközpont is. Éppen ezért kiemelt szerepet fordít az amerikai kapcsolatok ápolására és megerősítésére intézeti, szakmai és akadémiai téren egyaránt. 2013 óta a Tudásközponton keresztül lehetősége nyílik a nemzetközi politika és külügyek iránt érdeklődő magyar fiatalok számára, hogy szakmai gyakorlatot teljesítsenek Magyarország Állandó ENSZ Képviseletén New Yorkban.

Az idén indult Antall József Fellowship keretein belül Magyarország és a régió iránt érdeklődő amerikai egytemisták kapcsolódhatnak be négy hónapra a Tudásközpont nemzetközi kapcsolatok irodájának tevékenységébe, valamint a Budapesti Corvinus Egyetem angol nyelvű kurusainak látogatására.

A szakmai csereprogramok mellett a Tudásközpont célja még a két ország közötti politikai, gazdasági és kulturális kapcsolatok megerősítése különböző konferenciák, könyvkiadások, szakmai viták, és közös kutatások által.

Letölthető dokumentum

antall_jozsef_fellowship_1

Jelentkezési határidő: 2014. június 15. vasárnap

Tovább a pályázatra: http://www.ajtk.hu/hu/antall-jozsef-fellowship