palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Arany Disznó díj

Arany Disznó díj a magyar reklámszakma moslékának! 2012. November 4. éjfélig jelölhetitek a 2010-2012 között Magyarországon bemutatott reklámtermékeket (óriásplakát, TV/rádió spot, stb.)
Leírás
Az Aranydisznótól minden reklám megkapja!
Szereted a jó reklámokat? Na, itt olyat nem találsz. Ezt a helyet ugyanis a leggázosabbaknak tartjuk fent.
Béna, bárgyú, nevetséges, fárasztó? Jöhet!
Tedd helyre a reklámokat! Töltsd fel a moslékot vagy fikázd mások gyűjtését!

Aranydisznó díj a magyar reklámszakma moslékának!Az egyre ellaposodóbb, színvonaltalan és ötletszegény reklámok díjazásával kívánja felhívni a figyelmet a belterjes magyar reklámszakma elöregedésére a Bistro Reklámügynökség és az Index közös akciója.

Az Aranydisznó díjra a reklámfogyasztók nevezhetik a legsilányabb, 2010-2012 között Magyarországon publikált reklámtermékeket. A versenyben a www.facebook.com/aranydiszno oldalra 2012. november 4. éjfélig kiposztolt linkek, fotók, hanganyagok, idézetek vesznek részt. A shortlistet a reklámszakmán kívül dolgozó, elismert alkotókból álló zsűri állítja össze, melyre november 12-25 között lehet szavazni az Indexen, majd pedig november 29-én egy díjátadó ünnepségen vehetik át trófeáikat a bátor nyertesek az Akvárium Klubban.

Ám a verseny ezzel nem ér végét. A szervezők pályázatot írnak ki 25 év alattiak számára, melyben a díjazott reklámtermékek brief-ét kell újraértelmezni.