palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Arculattervező pályázat a Pszinapszis – Budapesti Pszichológiai Napoknak

A Pszichodiák Alapítvány pályázatot hirdet a tizenhetedik Pszinapszis – Budapesti Pszichológiai Napok (2012. április) arculatának és honlapjának megtervezésére.

A Pszinapszis egy 3- 4000 fős látogatottságú, kizárólag önkéntes diákok által szervezett országos rendezvény, melynek célja pszichológiai ismeretek népszerűsítése és egy alternatív szabadidős program nyújtása a szakmabeli és az érdeklő laikus közönség számára.

Pályázatot nyújthatnak be: magánszemélyek, magánszemélyek csoportjai, társadalmi szervezetek, alapítványok.

Leadási határidő: a postára adás határideje 2012. október 26. éjfél. A beérkező pályázatokat folyamatosan bíráljuk el, ezért minél előbb külditek a pályaművet, annál nagyobb az esély a győzelemre.

Pályázat benyújtásának módja: a pályamunkákat CD-n rögzítve kérjük eljuttatni a Pszichodiák Alapítványnak a következő értesítési címre: 1222 Budapest, Fülesbagoly u. 10-12. Kérjük mellékelni a kitöltött és aláírt adatlapot is! A borítékon szerepeljen: „XVII. Pszinapszis Arculat”.

Elnyerhető támogatás mértéke: 40.000 Ft vissza nem térítendő támogatás, melyet a nyertes részére 2 egyenlő részletben folyósít az Alapítvány (1. részletet a döntést követően, 2. részletet a rendezvényt követően).

Az első helyezettet továbbá a Pszinapszis mindhárom napjára szóló 2 db VIP bérlettel jutalmazzuk.
A nyertes pályamű elkészítője számára rendezvényünk látogatottsága és ismertsége révén kiemelkedő megjelenési lehetőséget biztosítunk.
A készítő logója vagy neve természetesen megjelenik plakátjainkon, illetve a honlapon.
Emellett ha hallgató vagy, és gyakorlati helyre van szükséged (ilyen témában), munkádról, mint gyakorlatról igazolást adunk.

Pályázati kapcsolattartók: Hutter Marianna (marianna.hutter@pszinapszis.hu); Kreif Kinga (kingakreif@gmail.com); Kollár Márta (marthakollar@gmail.com).

A Pszinapszisról a www.pszinapszis.hu, az alapítványról a www.pszichodiak.hu oldalon tájékozódhatsz.