palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Ars Compositio ruhatervezői pályázat

srt expoAz Evokáció Produkciós Iroda és Kiadó Ars Compositio – A divat és a művészet találkozása! címmel ruhatervezői pályázatot hirdet. Célunk lehetőséget adni tehetséges, kezdő, amatőr, végzett vagy nem végzett tervezőknek, tervező- és alkotó csoportoknak a megmérettetésre és a bemutatkozásra.


Fontos, az Art Expón levő művészeti ágak megjelenítése (festészet, szobrászat, fotó, grafika) a koncepció felépülhet bármilyen egyedileg tervezett anyagból, felhasználható bármilyen díszítés, mely nem jogsértő.

Minden pályázó max. 3 ruhatervvel indulhat, így akár kollekcióban is gondolkodhat, de merítkezhet 3 különböző művészeti ágból is.

Leadás: szabadon választott színes grafikai technikával, elől és hátulnézetben, rövid leírással, ismertetővel, és felhasználandó anyagok mintáival, max. A2-es méretben.

Letölthető dokumentumok

Jelnetkezési Lap Art -Expo ruhatervezői

Pályázati Felhívás ruhatervezői

Beküldési határidő: 2014. szeptember 30.

A jelentkezési lapokat az artexpo.textil@evokacio.hu címre várjuk.
A ruhatervek rajzait postán: Budapest 1163, Veres Péter út 51.
A jelentkezési lap a www.art-expo.eu oldalról letölthető.

Részvételi feltételek

Pályázók köre: várjuk iskolai közösségek, alkotókörök jelentkezését, de pályázaton egyénileg is lehet indulni! Minimális életkor: 16 év.

Díjazás:
A pályaműveket elismert szakemberekből álló, független szakmai zsűri bírálja el.
Minden induló pályázati alkotása kiállításra kerül az ART EXPO rendezvényen.
A zsűri által kiválasztott 10 pályázat megalkothatja pályaművét (erről legkésőbb október 10-ig értesítést kap), a ruhák elkészítésére november 10-ig van határideje. Ezek az alkotások egy divatbemutató keretében bemutatásra kerülnek szintén az Art Expon.

A zsűri ezen alkotásokból előzetesen kiválasztja a legjobb hármat.

A pályázat első három helyezettje a következőkben részesül:

  • I. helyezett: kap egy 12 nm standot bemutatkozásra a textil szekcióban. Valamint az Art Expo 2014 prospektusában 1/2 oldal, valamint az esemény saját honlapján és Facebook oldalán megjelenést biztosítunk. Díj értéke: 120.000Ft.
  • II. helyezett: kap egy 12 nm standot bemutatkozásra textil szekcióban, 60 % árengedménnyel. Így a kedvezményes stand ár: 50.000Ft. Valamint az Art Expo 2014 prospektusában 1/2 oldal, valamint az esemény saját honlapján és Facebook oldalán megjelenést biztosítunk. Díj értéke: 70.000Ft.
  • III. helyezett: kap egy 12 nm standot bemutatkozásra textil szekcióban, 50 % árengedménnyel. Így a kedvezményes stand ár: 60.000Ft. Valamint az Art Expo 2014 prospektusában 1/2 oldal, valamint az esemény saját honlapján és Facebook oldalán megjelenést biztosítunk. Díj értéke:60.000Ft.

Egyéb feltételek
Nevezési díj: 2000 Ft pályamunkánként.
A nevezési díjat az Evokáció Produkciós Iroda és Kiadó Kft. Raiffeisen Banknál vezetett 12011069-01430687-00100002 számú bankszámlájára kérjük átutalni a pályamű beküldésével egyidejűleg.

Jogi és szerzői jogi feltételek:
A pályázaton résztvevők a pályamű(vek) beküldésével, a nevezési díj befizetésével automatikusan elfogadják a kiírás feltételeit. A pályázó pályázata beküldésével feltétlenül és visszavonhatatlanul felhasználási jogot engedélyez az Evokáció Produkciós Iroda és Kiadó részére – teljes körűen, korlátozásmentesen és ingyenesen – az általa készített műre vonatkozó valamennyi, a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény III. fejezetében meghatározott vagyoni jog és az ott felsorolt összes felhasználási forma vonatkozásában.