palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Oktató weboldal redizájn pályázat

A mathsplain Magyarországon ismert és elismert fiatalos, online főiskolai/egyetemi szintű matematika oktatással foglalkozó honlap sikerén felbuzdulva szeretnénk javítani az oldal színvonalát és egyúttal megmutatni, hogy a matek (és néhány további reál tárgy) tanulása lehet szórakoztató és valójában amit meg akarnak tanítani az egyetemen az pofonegyszerű.

Feladat:

A feladat reszponzív honlap grafika készítése többféle oldaltípusra. Két nézetre van szükségünk, 860px alatti (mobil) nézetre és 860 feletti (PC, tablet) nézetre.

FEJLÉC: A fejléc sávjának kidolgozása, a menüpontok és a Login/Logout felirat elhelyezése, a weboldal címének elhelyezése. FELADAT: A meglévő koncepció tökéletesítése, harmonikus arányok megtalálása, a fejléc színének (alapvetően szürkés árnyalat ) kialakítása. Látványterv<80%-ban elégedettek vagyunk vele, cél a 100%>: https://www.dropbox.com/s/0kn4w62v0ensl4a/mathslainHome.jpg

FELSŐ LOGIN SÁV: a login gombra kattintva jön majd be egy fentről lenyíló sáv (l http://indivizo.hu/ -> demot kérek gomb). A lenyíló sáv tartalmi elemei pedig ezek legyenek:https://www.dropbox.com/s/nur2wpe17qamk81/login.png FELADAT: elkészíteni a belépés/regisztráció látványtervét lenyitva

LEARN OLDAL TARTALMI RÉSZ: itt lehet válogatni egy adott tantárgy oktatóanyagai között (youtube szerűen), a bal oldalsávban a fő menüpontok, a jobb oldali alsó részben maguk a videók találhatóak. Erre több látványtervet is készítettünk, a koncepció: topicok bal sávban, subtopicok jobbra. Látványterv<a koncepció már jó, a kivitelezés nem, kb 50% jelenleg>
version1:
https://www.dropbox.com/s/ui0pekpo23qz0hr/mathslainLearn1b.jpg
https://www.dropbox.com/s/971kfz3r4z1eoui/mathslainLearn1g.jpg
https://www.dropbox.com/s/971kfz3r4z1eoui/mathslainLearn1g.jpg
https://www.dropbox.com/s/qrd4ckshlie0kcc/mathslainLearn1y.jpg

version2:
https://www.dropbox.com/s/3o6enumli27e7fc/mathslainLearngreyB.jpg
https://www.dropbox.com/s/3o6enumli27e7fc/mathslainLearngreyB.jpg
https://www.dropbox.com/s/6fhy9y1r81uz9e0/mathslainLearngreyR.jpg
https://www.dropbox.com/s/3xmwxnwrcq6cn4t/mathslainLearngreyY.jpg

FELADAT: A Learn oldalon a jobb alsó tartományban lévő flackek (dobozkák) kidolgozása (koncepció javítása vagy akár újragondolása), melyek elsődleges funkciója, hogy tartalmazzon egy max 100 karakteres szöveget (cím), ezen kívül a bal felső sarokban “lap behajtás hatás” (megnézett video jelölése), ezeken felül a jobb felső sarokban háromféle ikon: ingyenes, regisztrációhoz kötött, fizetős (ezek az ikonok illeszkedjenek a már meglévő fejlécben levő ikonokhoz).

VIDEO OLDAL: ennek lényegi tartalma maga a video, ezen kívül két fontos eleme a video feletti szürke sáv, valamint a bal menüsáv.

FELADAT 1: A video feletti szürke sáv kidolgozása (benne: video cím, teljes képernyő ikon és mentőcsónak, utóbbi helye fixen jobbra zárva).
FELADAT2: A bal menüsáv kidolgozása. A bal menüsáv itt lényegében megegyezik a LEARN oldalon található sávval, amire rányílnak almenüpontok.
RÁNYÍLÓ: http://tympanus.net/Development/MultiLevelPushMenu/index.html

Jelenlegi látványterveink itt is eléggé kezdetlegesek, kb 10% a 100ból:
RÁNYÍLÓ: https://www.dropbox.com/s/l97nug096gos79u/mathsplainSlideRANYILO.jpg

HOME MOBIL NÉZET: a mobil nézetben a home oldal a tantárgyakat listázza majd:https://www.dropbox.com/s/x5ii3w0ra6w4v5n/mathsPlainxHomePH.jpg FELADAT: kidolgozás (elrendezés, méretek, a HOME menüpontjainak elhelyezése)

LEARN MOBIL NÉZET: a korábbi VIDEO oldalas balmenü koncepciónak kell megjelennie, a jelenlegi vázlatos látvány: https://www.dropbox.com/s/rq9luvabum8rqqo/mathsPlainxlearnPH.jpg

LÁBLÉC: FELADAT: a lábléc megtervezése a következő tartalmi elemekkel + paypal + credit card logo (designban pedig a többi tervhez igazítással):
http://d14idxu3twjaj3.cloudfront.net/se/wp-content/images/blogs/seo/webs…

ÁLTALÁNOS NÉZET: az alábbi képen minden általános nézeti elemet megmutatunk:
https://www.dropbox.com/s/9roa23giv89u7b4/altalanos%20oldalelemek.png
FELADAT: ezen elemek igazítása a többi desighoz. Amiről szó van: Tabok (aktív, hover, inaktív), Címsor 1,2,3,4 (törjön két sorba), Címsor 1,2,3,4 linkként (normal és hover verzió is kell), státuszüzenet: információ, figyelmeztetés, hiba (pl zöld, sárga, piros), felsorolások (számozott, 3 szintű számozatlan), Lapozó (<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 …. 23 > >>), űrlap elemek (egy soros beviteli mező, több soros beviteli mező, legördülő menü, checkbox, radiobutton, submit gomb), űrlap becsukható keretben (mezőcsoport), egyéb szöveg elemek (bekezdés, link (normal és hover), Bekezdésbe illesztett kép alatta képfelirattal, idézet), táblázat elemek (táblázatfej (sima szöveg, link, rendezhető oszlopok (pl fel le nyíl)), táblázat belső cellái (sima szöveg, link), a táblázat legyen zebrázva)

EGYÉB HASZNOS TUDNIVALÓK:
SZÍNEK: A jelenleg használt színkoncepció: szürke árnyalatai és ezen kívül 4+4 szín ( kék, zöld, sárga, piros, halvány és erős változata) A koncepción változtatni nem szeretnénk, de a terveket az általunk használt színektől különböző árnyalatokban is szívesen látjuk. A jelenlegi színek letölthetőek innen:

BETŰTÍPUS: Frutiger LT 55 Pro Roman, a látványtervben helyettesíthető Verdanaval.

KEZDETI PSD ÉS AI FÁJLOK: a kezdéshez a bemutatott látványtervek mindegyik PSD és AI fájlját biztosítjuk, amihez egy szerzői jogi és titoktartási nyilatkozatot tétele szükséges.

A PÁLYÁZATOKAT KÉT KÖRBEN VÁRJUK, ELSŐ KÖRBEN A <<LEARN>> ÉS A <<VIDEO OLDAL>> LÁTVÁNYTERVEIT VÁRJUK, EZ ALAPJÁN EL TUDJUK DÖNTENI, HOGY ÉRDEMES-E TOVÁBBI ENERGIÁT FEKTETNI A RÉSZLETES KIDOLGOZÁSBA ÉS A TÖBBI OLDAL ELKÉSZÍTÉSÉBE.

Díjazás: 200.000 Ft

Általános feltételek:

A pályázat a kreanod.hu rendszerén keresztül fut, így pályamunkákat csak az ott regisztrált résztvevőktől, és csak a pályázatra feltöltött formában tudunk elfogadni.

Jelentkezési határidő: 2014. július 29.

LINK: Oktató weboldal redizájn pályázat