palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Ars Sacra Filmfesztivál pályázat

Ars Sacra filmfesztivál

Az Ars Sacra Alapítvány immár hatodik alkalommal várja az alkotók jelentkezését 2018. január 1-je után készült és tavalyi filmfesztiválunkra nem nevezett filmekkel egész estés dokumentumfilm, rövid dokumentumfilm, rövidfilm (animációs, fikciós, kísérleti) ígéretes pályakezdő kategóriában.

Beküldési határidő: 2021.05.31.
Nevezni a www.ars-sacra.hu/filmfesztival oldalon lehetséges.

Filmfesztiválunkra olyan alkotásokat várunk, amelyek részben vagy egészben a szakralitás fogalomkörébe tartozó témákkal foglalkoznak: művészi színvonalon szólnak a hit erejéről, az emberi lét sokszínűségéről, az élet nehézségeiről ésörömeiről. Bemutathatják a magyarság történelmét, kiemelkedő személyiségeit,kultúráját, a határon túli magyarság sorsát.

Technikai információk:
A filmet az adatlapon egy tetszőleges videómegosztón keresztül kérjük megtekintés céljábó lrendelkezésünkre bocsátani. Internetes fájlküldőn keresztül a jelentkezést nem tudjuk elfogadni. Idén rendhagyó módon a vetítéssel egy időben ONLINE is elérhetővé tesszük a filmeket. A nevezett alkotásnak a videómegosztón a filmfesztivál befejezéséig, de legalább július 31-ig elérhetőnek kell lennie. Egy alkotótól kategóriánként 2-2 mű nevezhető.Nevezési díj nincs.