palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Az Egis Gyógyszergyár ötletpályázata kültéri szobor létrehozására

A fennállásának századik évfordulóját 2013-ban ünneplő Egis Gyógyszergyár Nyrt. nyílt ötletpályázatot hirdet kültéri szobor létrehozására.

A pályázati téma: Az Egis nevének eredetére (a görög aigis szó jelentése: Pallas Athéné és Zeusz védőpajzsa) utaló, a pajzsot, a védelmet szimbolizáló műalkotás, mely egyúttal a vállalat évszázados hitvallását, az egészség, az élet és a minőség védelmét is jelképezi.

A szobor anyaga, mérete: A kültéri szobor mérete maximum 2x2x2 méter lehet talapzattal együtt. Anyaga tartós, időtálló, a kültéri hatásoknak is ellenálló.

A pályázat tartalmi követelményei:

  • legfeljebb 2 szabadtéri mű látványterve
  • műleírás (maximum 2 oldal terjedelemben), melynek tartalmaznia kell a szobor anyagára és méretére vonatkozó javaslatokat is
  • részletes költségbecslés
  • nyilatkozat arról, hogy a beadott pályamű saját, egyedi terv, amellyel más pályázaton nem vett részt

A pályaművek benyújtásának határideje: 2013. május 5.

A pályázatokat kinyomtatva, zárt borítékban, a pályázó elérhetőségeinek feltüntetésével az Egis Gyógyszergyár Nyrt. kommunikációs osztályára kell benyújtani (1106 Budapest, Keresztúri út 30-38.). A pályázati kiírás formai és tartalmi feltételeinek nem megfelelő, valamint a határidő után érkező pályamunkák nem kerülnek elbírálásra.

A pályázat eredményének közzététele:

A pályázat eredményéről az Egis Gyógyszergyár Nyrt. a győztes munka alkotóját e-mailben vagy telefonon értesíti. A versenyben nem díjazott pályaművek készítői külön értesítést nem kapnak. Az Egis Gyógyszergyár Nyrt. fenntartja a jogot arra, hogy a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa.

A győztes mű benyújtójának a kiértesítéstől számítva 4 hónap áll rendelkezésre az alkotás végleges kivitelezésére és átadására.

A pályázatról, a szobor kiállításának pontos helyszínéről (mely az Egis Keresztúri úti székhelyén található) további információ a mailbox@egis.hu e-mail címen kérhető.