palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Az első közép-kelet európai női startup verseny – 1st CEE Women startup competition

CEE womenAz első közép-kelet európai női startup versenyre azon startup csapatokat várják, amelyek a régióból indulva szeretnék meghódítani termék vagy szolgáltatás ötletükkel a világot.

Tematikai megkötés: nincs

A jelentkezők közül a díjazottakat három körben választják ki.

Az első körös 20 projektet a régió legnépszerűbb startup “arcai” választják ki és értékelik szavazataikkal.

A felkészülési hétre eljutó 5 csapatot már a VIP zsűri értékelése alapján választják ki.

Ezek a csapatok 2014. március 24-én prezentálhatják ötleteiket a zsűri és más befektetői társaságok előtt, hogy elnyerjék a több mint 160 millió forint befektetési alap egy részét, a H13 éves- és féléves inkubációt, vagy további nemzetközi jelenléthez segítő startup konferenciatámogatásokat, és a felajánlott szolgáltatás- és termékajándékok valamelyikét. 

cee women00

Óriási befektetési összegek, nagy nyeremények várnak a legtehetségesebb női vállalkozókra az első CEE Women Startup versenyen a H13-ban. Bízunk benne, hogy a rendezvény nagyszerű lehetőséget teremt az egyre növekvő startup és befektetői közösség számára, hogy átfogó képet kapjon a legjobb női vállalkozói csapatokról és projektjeiről egyaránt. A versenyt hagyományteremtő céllal indítjuk, egyrészt azért, hogy a nők- a gazdasági versenyképesség megteremtésének kulcsszereplőiként– tehetségüknek és vállalkozói kompetenciájuknak köszönhetően figyelmet kapjanak, ezzel is biztatva társaikat a globális piacok meghódításában. Másrészt, hogy igazi kuriózummal szolgáljunk a régió startup ökoszisztémájánakszereplői számára.

Nevezési határidő: 2014 március 5. – 24 óra

REGISZTRÁCIÓ ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: http://www.ceews.com/