palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Az éltető víz – a jövő kék aranya kreatív pályázat

A víz közelgő világnapja alkalmából (márc. 22.) kreatív alkotói pályázatot hirdetünk „Az éltető víz – a jövő kék aranya” címmel. Olyan alkotásokat várunk, amiből kiderül, te miért tartod fontosnak a vizet, hogyan tudsz rá vigyázni, hogyan tudsz vele takarékoskodni, mi lenne, ha nem lenne ivóvizünk.

Küldhetsz be:

  • szabadon választott technikával készített illusztrációkat (pl. rajz, grafika, képregény, montázs, fotó, installáció, tárgy-szobor, videó…),
  • rövid szöveges alkotásokat (szabadon választott műfajban írott munkák – pl. mese, levél, mini esszé, vers, cikk, vicc stb.) egy A4 oldal (maximum 2000 karakter) terjedelemben.

Így pályázhatsz:

  • regisztrálj weboldalunkon (ha már van jelszavad, akkor jelentkezz be az oldalra)
  • elkészített alkotásodat fényképezd le, majd töltsd fel az illusztrációt a bejelentkezés után megjelenő pályázok menüpontba (jpg formátumban, max. 2MB terjedelemben)

vagy

  • küldd el nekünk a szöveges anyagokat, videókat csatolmányként a palyazat@aprolepes.hu címre, vagy a Harmónium Egyesület, 1082 Budapest; Leonardo da Vinci utca 1./b postacímre. A borítékra kérjük írd rá: Az éltető víz – pályázat)

Mindenképpen tüntesd fel:

  • pontos neved,
  • életkorod,
  • használatban lévő e-mail címed (hogy értesíthessünk, ha nyertél)
  • a település nevét, ahol laksz
  • iskolád nevét

(Több alkotás együttes beküldése esetén alkotásonként add meg az alkotó pontos nevét és a fentebb kért adatait)

Díjazás:

Fődíj: Megmentheted a Földet!

Ha a legjobbak közé kerül alkotásod – amellett, hogy környezettudatosságra nevelő könyveket, társasjátékokat, kiadványokat kapsz – részt vehetsz az országos zárórendezvényen 2013 januárjában, alkotásod megjelenik a program során készülő 2013-as kalendáriumban (digitális és nyomtatott verzióban), melyből természetesen te is kapsz egy példányt, írásod pedig – szerkesztett változatban – megjelenhet a DUE országos kiadványában, a Tallózóban, illetve weblapunkon.

Beküldési határidő: 2012. március 26.

Pályázók köre: magánszemélyek, osztályközösségek, kiemelten 6-18 éves korosztály

Pályaművek felhasználása: Azzal, hogy beküldted/feltöltötted pályázatod, hozzájárulsz ahhoz, hogy mi azt ellenszolgáltatás nélkül – digitális vagy írott formában – közzétegyük, és egyben kijelented, hogy a beküldött/feltöltött alkotásnak te vagy a szerzője, tehát jogod van azt publikáltatni. A szerzői jog nálad marad, közléskor neved a cikkel, képpel együtt feltüntetjük.

Bármilyen feltöltött, nem ideillő tartalmat külön értesítés nélkül törlünk.

Forrás: http://www.aprolepes.hu

 

Noivalto-Fesztival_2023