palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

MPE Orosházi Misszióállomása kreatív pályázata

Az MPE Orosházi Misszióállomása kreatív pályázatot hirdet 13-23 éves korig. A pályázat témája: „Isten él és szeret téged” Próbáld kifejezni, a neked adott tehetséggel azt, hogy Isten valóságos személy és teljes szívéből szereti az embert – téged, engem és bárkit!

 

  • 1. kategória: fotó, rajz és egyéb, papír alapú technikák (grafit, pasztell, festék, papír-mozaik stb.)
  • 2. kategória: kreatív kézművesség (só-liszt gyurma, papírmasé, hímzés, sütés, bármely digitális technika és minden, amit a fantáziád és az ügyességed létre tud hozni)

A pályázat célja:       

  1. Szeretnénk felszínre hozni az elrejtett, szunnyadó tehetségeket, képességeket. Szembesülj azzal, amid van és használd bátran!       
  2. Egy országos vándorkiállítást hozunk létre, melyet gyülekezetek kérhetnek el tőlünk és amely el fogja majd mondani az embereknek Isten szeretetét.

Az elbírálás nem csupán technikád fejlettsége alapján történik. Ugyanolyan fontos, hogy mennyire tudod megfogni és átadni a téma mondanivalóját a maga valóságában.

A pályaművek három kategóriában lesznek elbírálva:

  1. Fotó, rajz és egyéb, papír alapú technikák (grafit, pasztell, festék, papír-mozaik stb.)
  2. Kreatív kézművesség (só-liszt gyurma, papírmasé, hímzés, sütés, bármely digitális technika és minden, amit a fantáziád és az ügyességed létre tud hozni)
  3. Orosházi pályamunkák (egy kategóriában lesznek díjazva) Elbírálni csak eredeti pályaműveket tudunk, melyek épségben megérkeznek hozzánk.

Díjak minden kategóriában:                                       

1.hely: 8000 Ft
2. hely: 4000 Ft
3. hely: 2000 Ft

A pénzjutalom mellé egyéb ajándékokat is kapnak a díjazottak. A legjobb pályamunkák részt vesznek az „Ő él és szeret téged” vándorkiállításon. Sajnos A3-as méretnél nagyobb pályamunkákat nem tudunk fogadni.

FONTOS: A korrektebb zsűrizés érdekében, a művekre ne írjatok sem nevet, sem elérhetőséget, esetleg csak szignózást. Elérhetőségeiteket és néhány szót magatokról, egy külön lapra írjatok, melyet belehelyeztek a borítékba.

Amit feltétlenül tüntessetek fel: név, cím, életkor, telefonszám, vagy rendszeresen használt email cím.

Javasoljuk, hogy a pályamunkákat ajánlott küldeményként, esetleg elsőbbségi levélként adjátok postára, nehogy elkallódjon útközben!

Beérkezési határidő: 2012. március 31.

Elérhetőségeink:

Urbán L. Tamás                

Cím: 5900 Orosháza Falus Elek u. 13

Email: palyazat@keresztenyportal.hu

Forrás: http://www.keresztenyportal.hu/

              Telefon: 06/70-776-7768