palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Az ÉN bohócdoktorom – rajzpályázat

Színezd ki az otthon töltött napjaid – Karitáció Alapítvány rajzpályázatot hirdet 300.000 forint összdíjazással!

A Karitáció Alapítvány – Gyógyító Bohócdoktor csapata rendhagyó módon 5. alkalommal indítja útjára “az ÉN bohócdoktorom” címmel alkotói pályázatát. A gyermeki kreativitás határtalan, nem szab neki gátat sem bezártság, sem hiányérzet. A pályázat célja, hogy mindenki megalkothassa saját bohócdoktorát: a rajzok szóljanak a vidámságról, a segítségnyújtásról, az egészséges életmódról és arról, hogy a ti fejetekben miként elevenednek meg a Karitáció Alapítvány bohócdoktorai. Mi pedig értékes nyereményekkel fogjuk díjazni a legkreatívabbakat!

Formai követelmények:

  • az alkotói pályázaton grafikával (rajzzal, festéssel) lehet indulni.
  • stílusbeli vagy egyéb megkötés nincs
  • pályázati anyagok feltöltési határideje: 2020. május 05. (kedd)
  • pályázat eredményhirdetése: 2020. május 31. (vasárnap)

Korosztályok: 

  1. 8 év alatti (óvodás – kisiskolás),
  2. 8-15 éves kor közötti (iskolás)

Beküldés elérhetősége: 
Az alábbi linkre kattintva (https://karitacio.hu/hirek/bohocdoktor-rajzpalyazat-2019) a weboldalon tudod elvégezni a feltöltést. Feltöltéskor fel kell tüntetni a pályázó nevét, életkorát, telefonszámát, iskolája elérhetőségét, a pályamű fantázia nevét.

Díjazás:

A legjobbnak ítélt alkotások készítői értékes díjazásban részesülnek korosztályonként. A legjobb alkotásokból plakát, matrica, kiadvány készül.

  1. 8 év alatti (óvodás – kisiskolás) – 75.000 Ft értékű PC táblagép
  2. 8-15 éves kor közötti (iskolás) –  75.000 Ft értékű PC táblagép
  3. közönségszavazás – Karitáció Alapítvány ajándékcsomag

A közönségszavazás a www.facebook.com/Bohocdoktorok  oldalon 2020.05.05-2020.05.31-ig zajlik. A legtöbb interakciót kapott pályamű is 2020. évre elnyeri a Karitáció Alapítvány Bohócdoktor különcímét.

Az alkotások a www.karitacio.hu és www.facebook.com/Bohocdoktorok felületeken is megjelennek. A beküldő hozzájárul ahhoz, hogy az internetes felületen és a sajtóban a Karitáció Alapítvány a beküldő fotóját és nevét felhasználhatja. Az alkotói pályázat teljes kiírása és az eredménye a www.karitacio.hu hivatalos oldalon érhető el.

Együtt csodákra vagyunk képesek! 1 % kevésnek tűnhet, de a rászoruló családok esetében elegendő arra, hogy megváltoztassa az életüket. Adó 1% – 19560540-1-06