palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Az Én életem-Az Én zeném

Az én életem-az én zeném pályázatA legújabb Az Én életem pályázatban 5 zeneszám közül választhatsz: ezek közül bármelyikhez készíthetsz videót, képet vagy szöveget.


Video kategória: olyan, egy perces videót várnak, aminek a hangja valamelyik szám (vagy annak részlete). A videón bármi lehet, ami valamilyen módon kapcsolódik az adott számhoz– a hanganyagot viszont nem lehet remixelni, átírni vagy bármilyen módon megváltoztatni.

Kép kategória: fotó, rajz vagy bármilyen más technika is alkalmazható. A lényeg, hogy a beküldött kép címe valamelyik zeneszám legyen, a kép az adott dalhoz kapcsolódjon.

Szöveg kategória: a megadott számok dallamára felénekelhető átköltéseket, magyarításokat várnak.

Díjak

Fődíj

  • Szakmai zsűri ítéli oda, összesen 1 000 000 Ft értékben.
  • A fő szempont ok: kreativitás, újszerűség, szórakoztatás, technikai megvalósítás.

A zsűri minden kategóriában egy díjat oszt ki:

  • VIDEÓ kategóriánk fődíja 500 000 Ft
  • KÉP kategóriánk fődíja 300 000 Ft
  • SZÖVEG kategóriánk fődíja 200 000 Ft.

A különdíjakat azon videók beküldői között sorsolják ki, amelyek az adott különdíjhoz kapcsolódó sztárok számaira készültek.

Fontos: a különdíjaknak külön határidejük is van, mivel az előadók még a teljes pályázat befejezése előtt lépnek fel Magyarországon! A nyertesek élőben láthatják az adott előadót és a VIP belépők mellé backstage tour is jár – összesen 4 főnek minden eseményre.

Tóth Gabi különdíj esetében a beküldési határidő 2010. június 20.
A nyertes 4 db VIP Kapcsolat Koncert jegyet kap és bejuttatjuk a backstage-be is, ahol akár személyesen találkozhat Rod Stewarttal is!

Magna cum laude különdíjas 4 VIP napijegyet és backstage tour-t nyer a VOLT Fesztiválra. A beküldési határidő 2010. június 25.

Eric Sumo Band különdíjas
4 VIP napijegy backstage tour-ral a Balaton Sound Fesztiválra. A beküldési határidő 2010. július 2.

KÖZÖNSÉGDÍJAT
az egyes kategóriák legnézettebb alkotásai kapnak (a 2010. augusztus 6-án délben fennálló rangsor alapján). A díj minden kategóriában egy-egy T-Mobile Pulse telefon.

A zsűri

B. Tóth László
Tóth Gabi
Mező Misi (Magna Cum Laude)

További információ: http://www.eneletem.hu

Forrás: http://www.eneletem.hu/