palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Az én mesém rajz és meseíró pályázat

Rajzold le kedvenc mesédet vagy írj saját mesét! A Klauzál ház rajz és meseíró pályázatot írt ki óvodás és iskolás gyermek számára.

Melyik a kedvenc meséd? Rajzold le!
Egy vagy több mese illusztrálásával is nevezhetsz. Bármilyen technikával dolgozhatsz: rajzolhatsz, festhetsz, készíthetsz kollázst, montázst…
Pályázhatsz, ha óvodás vagy alsó tagozatos vagy, közös alkotást is készíthetsz az ovis csoportoddal vagy osztálytársaiddal.

Írj mesét!
A meséd témája szabadon választott, bármiről írhatsz, tetszőleges stílusban, de a meséd ne legyen hosszabb 2 oldalnál (2000 karakter, 2 nyomtatott oldal). Ha még csak másodikos vagy, és nehezen megy az írás, kérd meg anyát vagy apát, írja le, amit mesélsz.

Beküldés módja
A beküldött pályamű hátoldalára ill. a mese végére írd fel a nevedet, az életkorodat, a címedet, az óvodád vagy iskolád nevét és címét, nevezd meg csoportodat vagy osztályodat, és küldd el egyik szülőd telefonszámát vagy e-mail címét is.
A rajzodat ill. kézzel írt vagy Microsoft Word dokumentumban rögzített mesédet személyesen a Klauzál Ház információs pultjánál adhatod le. Írásodat e-mail-ben az info@klauzalhaz.hu címre is elküldheted.

A pályázat beküldésével egyidejűleg hozzájárulsz ahhoz, hogy pályaművedet ellenszolgáltatás nélkül publikáljuk.
Beküldési határidő: 2017. május 8. hétfő

Díjazás
Fődíj: családi hétvége (szállás) a Balatonakali Gyermektáborban, közös pályázat esetén színházjegy csoportod vagy osztályod részére a Klauzál Ház gyerek- vagy ifjúsági színházába.
A közönségdíjakra a Klauzál Ház facebook-oldalán lehet majd szavazni.

Eredményhirdetés: a Mesefesztiválon, 2017. május 13-án, szombaton 11 órakor.

A Mesefesztiválról:
http://klauzalhaz.hu/tavaszifesztival/#11
https://www.facebook.com/events/1364731890273154