palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Az én történetem cikkíró pályázat

mindignő.hu pályázatÍrói vénával vagy megáldva, vagy csupán el szeretnéd mesélni saját történeted, melyből esetleg mások is okulhatnak? Bizonyára Veled is történtek már vicces dolgok… Lehet, hogy szívesen megosztanád olvasóinkkal, mosolyt csalva arcukra? Rajta! Ne habozz!

A MindigNő Portál cikkíró versenyt hirdet minden regisztrált MindigNő tagnak! (Fontos: férfiak is írhatnak!)

A feladat nagyon egyszerű: írj egy tanulságos, elgondolkodtató vagy éppen szórakoztató cikket. Bizonyára Veled is történtek már vicces, megrázó, megdöbbentő események, amire nem számítottál, de megúsztad vagy éppen hirtelen valami égi boldogság költözött be életedbe: gondolok itt lánykérésre, várandósságra, az anyaság vagy apaság örömeire stb.  Ám esetleg egy szomorú válás története vagy újrakezdés története is „érdekes” lehet, ami esetleg erőt adhat másoknak. Sőt egészen apró dolgokról is írhattok, a hétköznapi életből, amit sikerül egy érdekes megközelítésből átgondol(tat)ni.

Mindenkinek a tollára és a kreativitására bízom a témát!

A játék időtartama: 2011. július 01-augusztus 31.

Fontosabb tudnivalók:

Ki vehet részt a játékban?

  • A Cikkíró Versenyen csak a Mindignő.hu internetes portál regisztrált tagjai vehetnek részt, pályázatokat csak ők küldhetnek be.

A cikk formai követelményei:

  • A cikknek minimum 2000 karakter hosszúságúnak kell lenni (kb. 1 gépelt oldal 12-es betűmérettel). Tartalmazzon egy figyelemfelkeltő címet és egy érdekes egy 8-10 szóból álló bevezetőt, ami az olvasót továbbolvasásra ösztönzi. Lehetőleg bekezdésekkel tagolt, átlátható legyen a szöveg. Képet ne csatolj hozzá, különböző jogi problémák miatt, azt mi szolgáltatjuk tiszta forrásból. És egy pár soros bemutatkozót is írj hozzá magadról.

Ha megírtam a cikket, hová kell küldenem?

Hol olvashatom az elfogadott cikkeket?

  • A beküldött cikk megjelenés előtt ellenőrzésen megy át, mely során a moderátor többek között azt figyeli, hogy a cikk és a bemutatkozás nem tartalmaz-e obszcén, vagy mások számára esetlegesen sértő, kellemetlen részleteket. Amennyiben a cikk, és a bemutatkozás megfelel a feltételeknek, úgy felkerül cikked a MindigNő Portál „Az én történetem” menüpontjába.

Mi lesz a pályázat díja és ki nyeri azt el?

  • A MindigNő Cikkíró Verseny keretében a beküldött cikkekre szavazni lehet.  (Egy cikkre egy IP címről egy szavazat adható le!)
  • A szavazás eredménye alapján kerülnek megállapításra a nyertesek.
  • I. díjazott nyereménye: a kétszemélyes wellnesshétvége félpanzióval a családbarát Wellness Hotel Gyula**** superiorba
  • II. díjazott nyereménye: a Jaffa Kiadó felajánlása alapján Dr. Csernus Imre 5 db könyve dedikálva  (A nő, A férfi, Ki nevel a végén, Felnőtt húsleves, A fájdalom arcai című könyvek)

(Az oldal tulajdonosa fenntartja magának azt a jogot, hogy bármely pályázatot eltávolítson a versenyből további indoklás nélkül, különösen olyan esetekben, amikor felmerül a gyanú, hogy egy játékos a feltöltött cikkét nem saját maga készítette.)

Web: http://www.mindigno.hu/