palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Az Én ügyem alkotópályázat

Én ügyem alkotói pályázat

A Trafó Gondolat Generátor műhelye pályázatot hirdet Soharóza – Halas Dóra – Nagy Fruzsina – Bartha Márk – Fekete Ádám: Az Ügy című előadás kapcsán. ,,A cél az egyéni igények és az általános szabályok konfliktusából fakadó élethelyzetek felvonultatása, a maguk abszurditásában és hétköznapiságában”. Mi a te ügyed? Mi körül forognak a gondolataid? Milyen társadalmi vagy személyes ügyek foglalkoztatnak? Miről beszélnél szívesen?

Válassz egy számodra meghatározó, személyes vagy társadalmi ügyet! Gondold végig, milyen nézőpontok jelennek meg a témával kapcsolatban! Mitől fontos számodra, hogyan befolyásolja a mindennapjaidat A TE ÜGYED?

Hogy nézne ki egy ruhadarab, kiegészítő vagy akár egy teljes öltözék, ami az ügy lényegét ragadja meg?
Milyen egy klímaváltozás öltöny? Mitől lenne tökéletes egy költözés ruhaszett? Mi a funkciója az állatvédelem kalapnak? Milyen anyagból készül az egyenjogúság pólója? Milyen minták díszítenék a továbbtanulás estélyit?

Inspirálódj a fenti kérdésekből, majd küldd be az elkészült alkotásod, hogy értékes nyereményekkel gazdagodj, és a Trafó Házban kiállítva is megmutathasd a Te ügyed ruhatervét!

Kiknek?
Kortól, nemtől és előképzettségtől függetlenül bárkinek. Az előadás megtekintése ajánlott, de nem feltétel.

Mivel?
A fenti kérdésekről szóló egyénileg vagy csoportosan készített A3-as méretű ruhatervvel (a technika szabadon választható,pl.: rajz, festés, montázs, fotó stb.) és a tervet bemutató fél oldalas leírással.

Hogyan?
Email-ben küldd el a ruhatervet JPG vagy PDF formátumban és csatolj mellé egy fél oldalas leírást!
E-mail cím: gondolatgenerator@trafo.hu . A tárgyba írd bele: “Az én ügyem”!

Meddig?
2021. január 5. éjfélig. A pályaműveket ezután a különböző szakterületeket képviselő zsűri értékeli.

Miért?
Mert a nyertes pályaművek egy egyhetes pop-up kiállításra kerülnek a Trafó közösségi terében, az alkotások megjelennek a Trafó csatornáin. Beküldőik pedig Trafós jegyekkel, valamint az első három helyezett további különböző élményekkel is gazdagodik: Ludwig Múzeum, Parapark, MadeBy You páros utalványok!

Az eredményhirdetéssel egybekötött kiállításmegnyitóra január 29-én 18.00-tól kerül sor a Trafóban.

Zsűritagok
Áfra János – költő, műkritikus
Molnár Áron (noÁr) – színész, aktivista
Nagy Fruzsina – jelmeztervező, rendező (Az Ügy)
Németh Anikó (Manier Szalon) – divattervező

Web_ Trafó_Én_Ügyem