palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Az erdő hőse rajzpályázat

diósjenő rajzpalyazat-2013Az erdők világnapja  alkalmából a Diósjenői Erdei Szabadidőpark rajzpályázatot hirdet általános iskolások részére „Az erdő hőse” címmel. Számodra ki az erdő hőse? Rajzold le és küldd el nekünk! Szebbnél-szebb díjak várnak rád!

Pályázók köre:

  • 6-8 év,
  • 9-11 év,
  • 12-15 év

A pályaművek formai követelményei: max. A3 méret, az elkészítés technikája szabadon választható szabadkézi technika. A rajz elkészítéséhez ceruzát, zsírkrétát, temperát, vízfestéket, vagy egyéb eszközt lehet használni.

Egy pályázó 1 művel indulhat a pályázaton. Az alkotás hátoldalán kérjük feltüntetni az alábbiakat:

  • Alkotó neve
  • Címe
  • Életkora
  • Pályázó vagy szülője telefonos elérhetősége, e-mail címe

A zsűri három korosztályban (6-8 év, 9-11 év,12-15 év) választja ki a nyertes műveket. Korosztályonként az első három helyezett kerül kiválasztásra, akik tárgy nyereményben részesülnek.

A pályaművek kiállítása és eredményhirdetése 2014. május 25-én, Gyermeknapon a Diósjenői Erdei Szabadidőparkban lesz a Gyermeknapi programok keretén belül.

Felhívjuk figyelmüket, hogy nagyszámú művek esetén nem áll módunkban minden művet kiállítani!

A pályázaton induló gyermekeknek a Gyermeknapra ingyenes belépődíjat biztosítunk!

A rajzok leadhatóak: 2014. május 7-ig, postán: Jelesfa Kft, 2643, Diósjenő, Kossuth L. út 9/A.

diósjenő rajzpalyazat-2013

A pályázaton való részvétellel a résztvevők és hozzátartozóik beleegyeznek, hogy az Ipoly Erdő Zrt. a leadott pályaműveket kiadványaiban, weboldalain felhasználhassa. Pályázó tudomásul veszi, hogy a nevezett művet a Diósjenői Erdei Szabadidőparknak nem áll módjában visszaküldeni! Pályázó tudomásul veszi, hogy a díjátadó elmulasztása esetén (nyertes pályázat esetén) a díjakat nem áll módunkban postázni, csak személyesen vehető át 2014. szeptember 30-ig a Diósjenői Erdei Szabadidőparkban nyitvatartási időben.

A rajzpályázaton a Diósjenői Erdei Szabadidőpark alkalmazottjai illetve azok hozzátartozói nem vehetnek részt a pályázaton!

A pályázat linkje: Az erdő hősei rajzpályázat