palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Budapest Bank Békéscsabáért Program

Tavasszal is elindul a „Budapest Bank Békéscsabáért Program”. Újabb 5 millió forint támogatást kaphatnak a városért munkálkodó civilek.

A sikeres őszi pályázati időszak után második alkalommal is meghirdetésre kerül a „Budapest Bank Békéscsabáért Program”, amelynek keretében ezúttal is 100 és 500 ezer forint közötti összegekre pályázhatnak a Békéscsaba és közvetlen környezetének* fejlődéséért dolgozó nonprofit szervezetek. A tavaszi pályázati ciklusban az egészségfejlesztésért és az esélyegyenlőség előmozdításáért tevékenykedő civil szervezetek indulhatnak. A pályázati forrást a Budapest Bank és Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzatának adományai biztosítják.

A tavaszi pályázati ciklusban elsősorban az egészségfejlesztéssel, egészségmegőrzéssel és prevencióval foglalkozó, valamint a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok megítélését javító vagy munkahelyi, oktatási integrációját segítő civil szervezetek, alapítványok folyamodhatnak támogatásért.

Az igényelhető/elnyerhető támogatás összege: minimum 100 000,- Ft, maximum 500 000,- Ft (bruttó összeg, amely a számlák bruttó értékét jelenti).

BBBcs_

A „Budapest Bank Békéscsabáért Program” bírálóbizottságának tagjai:

  • Vantara Gyula, Békéscsaba polgármestere, a bírálóbizottság társelnöke
  • Lasetzky Frigyes, a Budapest Bank operáció és minőség vezetője, a békéscsabai Bankműveleti Központ vezetője, a bírálóbizottság társelnöke
  • Nánási János, a Békés Megyei Hírlap kiadóvezetője és főszerkesztője
  • Füzesy Tamás, az Erőforrás Alapítvány United Way ügyvezető igazgatója
  • Cs. Tóth Marianna, a Budapest Bank PR vezetője

Letölthető dokumentumok

  • Pályázati kiírás – 2014. tavasz
  • Pályázatok tartalmi és formai követelményei
  • Pályázati adatlap

A pályázati szabályok és feltételek, valamint a kapcsolódó dokumentumok a Budapest Bank honlapján érhetők el: http://www.budapestbank.hu/info/bekescsaba/.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2014. május 2. (péntek) éjfél.