palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Formáld te is a környezeted! kreatív, design pályázat

elevenPályázzatok! Az URBITÁLIS MAJÁLIS szervezői ez évben a BKIK BUM szervezetével együttműködve a Tematikus utcákat helyezi a fókuszba, és az alulról jövő, utca kezdeményezéseket „támogatja”. Így az idei, 2014 Urbitális Majális fókusza a BUM szervezésével közös akciók kommunikációs felületeként alkalmat teremteni és jelen lenni.

Mutasd meg Magad az ELEVEN-en!

Formáld te is a környezeted!

Mutasd meg ötleteidet, munkáidat, terveidet mindenkinek! Az Eleven lehetőséget ad designerek, építészek, művészek, alkotók önkifejezésére, bármilyen módon, szabadon.

Elsősorban olyan design termékek kerülnek fókuszba, amelyek a tudatos környezetépítés témájához kapcsolódnak. Ezek az eseményen résztvevő galériákban, design shop-okban kerülnek kiállításra, értékesítésre.

eleven
Emellett a pályázat kiterjed minden olyan egyedi, szokatlan és izgalmas megnyilvánulásra, amely az esemény gondolatiságához illeszkedik. Így az alkotók pályázhatnak, kiállítással, installációval, performansszal, előadással, vagy egyéb program lehetőséggel is.

Kizárólag már kész vagy az eseményre időben elkészülő pályaműveket tudunk fogadni.
A pályázati anyag lehet fotó-dokumentáció (max. 15MB terjedelemben), leírás vagy online portfolió vagy egyéb vizuális anyag.

A pályázatokat az elevenkreativ@gmail.com e-mail címre várjuk.

A pályázat leadási határideje: 2014. április 10.

A beválogatott pályaművekről a pályázókat e-mailben április 18-én értesítjük.

A beküldött pályamunkákat szakmai zsűri bírálja el

LINK: Formáld te is környezeted