palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Az Év Anyavállalata díj pályázat

az év anyavállallata pályázatA Gazdagmami.hu 2011-ben második alkalommal osztja ki az „Év Anyavállalata” díjat annak az anyának, aki gyermekek mellől az olvasóink által is legnagyobb teljesítményt nyújva építette fel cégét. Célunk felhívni rá a figyelmet, hogy az anyák számára meglehetősen kilátástalan munkaerőpiaci helyzetből is van kiút: a verseny során olyan anyukákat mutatunk be, akik nem féltek a saját lábukra állni és kisgyermekek, család, házimunka mellett indították el saját vállalkozásaikat – és ezzel példát mutatnak minden anyukának!


Miért érdemes pályáznod az Év Anyavállalata díjra?

Mert a győzelemmel nem csak dicsőséget szerzel, hanem nyerhetsz

 1. egy Apple IPad Tablet PC-t ,
 2. egy egész napos konzultációt, amelyen segítünk megtervezni az internet marketing stratégiádat és megoldjuk számodra a kivitelezést is (új honlap, bannerek, keresőoptimalizálás, látogatottsági stratégia)
 3. oklevelet, ami bizonyítja, hogy a Te céged lett 2011-ben az Év Anyavállalata
 4. ismertséget: egy exkluzív riport a Gazdagmami blogon, amelyet sajtóközleményként is kiadunk majd, bemutatkozási és kiállítási lehetőséget 2011. május 20.-án a Gazdagmami.hu Üzletanyu konferenciáján.

…és már a résztvétellel is sokat nyerhetsz, hiszen:

a résztvevők honlapjának linkjét, bemutatkozását feltüntetjük a verseny weboldalán, reklámozzuk a Gazdagmami blogon, hírlevélben, Twitteren és Facebookon (tavaly több, mint 100.000-en látták a verseny oldalát), sőt a verseny résztvevőjeként belépőt nyersz a 2011.május 20.-án megrendezendő Üzletanyu Konferenciára is.

Résztvevőként az alábbi díjakat nyerheted el:

 1. Közönségdíj (amelyet a közönség dönt el és magában foglalja a fenti nyereményeket)
 2. Szakmai díj (amelyet a 2. forduló résztvevőiből a szakmai zsűri szavaz majd meg)
 3. Különdíjak (amelyeket a verseny szponzorai, valamint a zsűri ajánlanak fel)

A különdíjak:

 • Az Európai Bizottság Women Entrepreneurs hálózatának pályázata keretében megvalósuló vállalkozónői képzésben való részvétel (SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány)
 • 2×1,5 órás karrier konzultációs lehetőség (Joó Zsuzsanna a diplomások karrier tanácsadója)
 • 3db Hogyan váltsuk valóra vágyainkat? c. könyv (Vidi Rita gondolkodásmód tanácsadó)
 • 3 db Gazdagmami Tanfolyam+Gazdagmami Akadémia csomag

Hogyan jelentkezhetsz a versenyre?

A versenyre azok az anyukák jelentkezhetnek, akik legalább egy 6 éves kor alatti gyermek mellett indították el vállalkozásukat vagy még a gyermekük születése előtt kezdtek el vállalkozni és a gyermekek mellett is megszakítás nélkül üzemelt a cég.
Cégek és egyéni vállalkozók egyaránt jelentkezhetnek, de a részvétel feltétele, hogy a vállalkozás már legalább 1 éve működjön.

A jelentkezéshez az alábbi kérdésekre kell válaszolnod:

 • Mivel foglalkozik a vállalkozásod?
 • A vállalkozás elérhetőségei: székhely, honlap, e-mail, telefon, twitter, facebook (ami van)
 • Miért és mikor kezdtél el vállalkozni?
 • Miben segíti a vállalkozásod az ügyfeleidet/vásárlóidat?
 • Reklám: maximum 2 mondat, amiben más vagy, mint a többi hasonló cég, ami miatt érdemes az ügyfeleknek Téged választani
 • Hány gyermeked van és milyen korúak?
 • Miért érdemes rád szavazni?

Jelentkezéshez töltsd ki az űrlapot!

Nevezni 2011. április 20.-ig lehet

A verseny menete

1. fordul: Az 1. forduló során a nevezők pályázati anyagai érkezési sorrendben felkerülnek a Gazdagmami.hu oldalra, egészen 2011. április 20.-ig. A pályázókra 2011. április 4-től 25-ig folyamatosan lehet szavazni az oldalon.

2. forduló: A 2. fordulóban az első fordulóban legjobb eredményt elért 10 pályázót részletesebben is bemutatjuk az oldalon és rájuk lehet szavazni egészen 2011. május 11.-ig. A 2. fordulóban legtöbb szavazatot elért pályázó kapja meg az „Év Anyavállalata 2011” címet.

A versenyzőket a 2. fordulót követően szakmai zsűri is értékeli majd, így a közönségdíj mellett egy szakmai fődíj is kiosztásra kerül. A zsűri a 2. forduló résztvevőiből választ egy nyertest, valamint a teljes mezőnyből javaslatokat tesz különdíjakra is. A szakmai zsűri tagjai:

 • Balassa Andrea a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány projektmenedzsere
 • Joó Zsuzsanna a diplomások karrier tanácsadója, okleveles business és management coach
 • A végeredményt 2011. május 13.-án hirdetjük ki minden résztvevő számára.
 • A díjkiosztóra 2011. május 20.-án kerül sor az Üzletanyu konferencián.

Nevezés itt!

A pályázatodat legkésőbb 2011. április 22.-ig nyújthatod be az oldal alján található űrlapon, de érdemes minél hamarabb jelentkezned, mert a szavazás folyamatos, tehát minél előbb jelentkezel, annál több időd van szavazatokat gyűjteni. Jelentkezéseddel hozzájárulsz ahhoz, hogy a pályázati anyagban megadott adataidat a Gazdagmami.hu oldalon nyilvánosságra hozzuk.

Bővebben: http://www.gazdagmami.hu/