palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Az év belsőépítésze 2011

Felhívás „Az év belsőépítésze” díjra történő jelölésre: Ez évben is várja a MÉK Belsőépítészeti Tagozata azokat a jelentős belsőépítészeti munkákat, amelyeket az Év Belsőépítésze pályázatra szeretnének jelölni. A díjra bármely okleveles belsőépítész munkáját lehet jelölni. Jelölhet bárki: magánszemély vagy szervezet. A jelölések alapján a kamara Belsőépítészeti Tagozata kéri fel a tervezőket pályázati dokumentáció összeállítására.

 

A Laki Péter által alapított díjat évente a Magyar Építész Kamara Belsőépítészeti Tagozata adományozza kiemelkedően magas vagy különös tervezői értékekkel rendelkező belsőépítészeti munkáért.

A beérkezett pályázatokat szakmai zsűri bírálja el.

 A felterjesztéseket írásban és e-mailen lehet megtenni az alkotás címe, helye, valamint az okleveles belsőépítész neve és címe közlésével.

Levélben a Magyar Építész Kamara Belsőépítészeti Tagozatához címezve (1088 Budapest, Ötpacsirta u.2.) valamint a rajnai.katalin@mek.hu, továbbá a  LAKI Zrt. munkatársa Horváth Noémi kereskedelmi menedzser noemi@lakinet.hu e-mail címére.

Kérdésekkel O. Ecker Judit tagozatvezetőt lehet megkeresni a 06/1 341-0104 telefonszámon és az ecker.judit@upcmail.hu

Határidő: 2012. január 09.

A pályázat szabályzata megtekinthető a Magyar Építész Kamara titkárságán. Kérünk mindenkit, hogy a felhívást az ismerősök és a barátok körében is terjessze.