palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Az Év Kulturális Plakátja 2010

MNE pályázatAz MNE XXVIII. Vándorgyűlése alkalmából a Népművelők Hajdú-Bihar Megyei Egyesülete a Magyar Népművelők Egyesületének támogatásával meghirdeti az Év kulturális plakátja 2010 című pályázatot és kiállítást. A pályázat célja, hogy országos keresztmetszetet adjon az év hazai plakátjaiból és felhívja a figyelmet a rendezvényeket népszerűsítő plakátok fontosságára. A pályázatot hagyományteremtő szándékkal kívánjuk megrendezni, bízunk a jövőbeli folytatásban.

A pályázatra elektronikus formában kell beküldeni a plakátokat 2011.április 15-ig a mellékelten letölthető nevezési lappal együtt, az alábbi címre: angyal0709@gmail.com.

A beérkező pályaműveket a Népművelők Hajdú-Bihar Megyei Egyesülete által felkért szakértők bírálják. A szakértők döntenek a plakát kiállításra történő meghívásáról és a pályázat elismeréseiről.

A kiállításra meghívott plakátokat április 25-ig kérjük postán elküldeni.

A pályázatok részt vehet minden hazai kulturális, közművelődési eseményt, rendezvényt népszerűsítő plakát, amely nem haladja meg a 100 x 70 cm (B1)méretet. Egy pályázó max. 3 plakáttal nevezhet.

A meghívott plakátokon kérjük maradandóan feltüntetni a kiadó és a tervező nevét, címét, valamint a megjelenés példányszámát.

Letölthető dokumentum

NEVEZÉSI LAP

Információ: Angyal László, www.hbmkultura.hu, angyal0709@gmail.com
Forrás: http://www.mane.hu