palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Az év legjobb álláspályázata 2010

allaspalyazatÍrásban már profi vagy? Légy lehengerlő személyesen is! Keressük az év legjobb álláspályázati csomagját! Mennyire profi az önéletrajzod? Képes vagy hatékonyan bemutatni magad a motivációs levélben? Úgy érzed, pontosan tudod, hogyan kell személyre szabni az álláspályázataidat? Ha igen, ne habozz, vegyél részt versenyünkben!

Írásban már profi vagy? Légy lehengerlő személyesen is! Bizonyára Te is számtalan helyen olvastad már, hogyan kell önéletrajzot, motivációs levelet készíteni.

Arra vagyunk kíváncsiak, mi az, amit el tudtál sajátítani a megszerzett ismeretekből.

A versenyre különböző szakterületekre jellemző állásajánlatokat készítettünk, melyre a végzettségednek, tudásodnak megfelelően pályázhatsz valós adatokkal egy regisztrációt követően. A beérkezett anyagokat szakértők bírálják el, majd területenként győztest hirdetünk.

Hogyan versenyezhetek?
Regisztrálj a www.frissdiplomas.hu oldalon, válaszd ki a szakterületednek megfelelő állásajánlatot és tölts fel pályázati csomagod (önéletrajz, motivációs levél stb.)! Ha már regisztrált felhasználó vagy, lépj be újra, frissítsd pályázati anyagaid és add be jelentkezésed a hozzád legközelebb álló minta – állásajánlatokra. A nevezésed ettől kezdve hivatalos és már csak pár hetet kell várnod, hogy megtudd, te nyered-e az értékes nyereményeket.

Nevezési kategóriák:

  • pályakezdő villamosmérnök
  • ályakezdő gépészmérnök
  • projektasszisztens műszaki területen
  • marketing gyakornok
  • menedzser-asszisztens
  • junior sales munkatárs
  • junior webfejlesztő

Nevezési határidő: 2010. április 02.

Mit kap, aki a legjobbnak bizonyul?

A 7 meghirdetett kategória győzteseit értékes nyereményeinken keresztül mi készítjük fel a személyes álláskeresésre!
Az év legjobb álláspályázóinak tulajdonosát kívül-belül felkészítjük az álláskeresés következő lépésére, vagyis a személyes bemutatkozásra egy állásinterjún vagy állásbörzén.

Mit jelent mindez?
A kategóriák első helyezettjei a Frissdiplomás Kft. támogatásával személyes munkavállalói-tanácsadáson, valamint a Karrier Intézet (http://allasinterju.hu) felajánlásában egy egynapos állásinterjú-technika tréningen vehetnek részt. A nyerteseknek továbbá az álláskeresést, karrierépítést támogató könyvcsomaggal kedveskedünk, valamint az állásinterjún való megfelelő megjelenést egy 20.000 Ft értékű ruhavásárlási utalvánnyal támogatjuk a Taboo Hungary Kft. (http://taboo-hungary.eu/) felajánlásában.

Segítség a győzelemhez
A frissdiplomas.hu Pályakezdő ABC-jében számtalan, kifejezetten a pályakezdők álláskeresését támogató szakmai cikk található, csemegézz ezek közül, hogy Te légy a legjobb!
Tippünk például önéletrajzíráshoz.

Vedd kézbe a szerencséd és légy Te a legtudatosabb álláskereső – kívül belül!

Letölthető dokumentum

Részvételi szabályzat

Forrás: http://www.frissdiplomas.hu/