palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Az Év Tűzoltója 2010. pályázat

Az év tűzoltója 2010A Lánglovagok Egyesület ezúton hirdeti meg az Év Tűzoltója 2010. pályázatot. Az alább felsorolt kivételekkel bármely magánszemély jelölhet olyan hivatásos, létesítményi vagy önkéntes (köztestületi és egyesületi egyaránt) magyar állampolgárságú tűzoltót, akit a 2010. évi munkája alapján alkalmasnak talál erre a megtiszteltetésre. A pályázatnak tartalmaznia kell egy részletes indoklást, lehetőség szerint fényképet is mellékelve a jelöltről. A pályázathoz meg kell adni a jelölt tűzoltó nevét, rendfokozatát (ha van), szolgálati helyét, beosztását, életkorát, valamint elérhetőségét (utóbbit bizalmasan kezeljük), valamint a jelölő nevét, elérhetőségét (utóbbit bizalmasan kezeljük).

Az egyesulet@langlovagok.hu e-mail címre a határidőig beérkezett pályázatok alapján a Lánglovagok Egyesület elnöksége választja ki a három nyertest, az első, a második és harmadik helyezettet. Mindhárman jogosultak lesznek az Év Tűzoltója 2010. cím viselésére.

A pályázaton önmagára senki sem adhat le jelölést, valamint nem jelölhetnek és nem jelölhetők a Lánglovagok Egyesület elnökségének tagjai, a Lánglovagok Egyesületet 2010. január 1-jétől a pályázat elbírálását határoló időintervallumban támogató, valamint a pályázaton nyereményeket felajánló, profitorientált gazdasági társaságok munkatársai (egyesületi tagdíj nem kizáró ok).

A pályázó a pályázatának elküldésével hozzájárul a pályázat nyilvánosságra hozatalához.

A pályázat beküldési határideje: 2011. február 23. 22 óra.

A pályázat eredményének kihirdetése 15 napon belül a Lánglovagok.hu tűzoltóportálon és a Lánglovagok Egyesület honlapján megtörténik.

Forrás: http://www.langlovagok.hu/