palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Az Év utazója pályázat

az ev utazojaSzeretsz utazni? Szeretnél eljutni a legeredetibb és legmenőbb helyekre? Indulj az Év Utazója pályázaton és nyerj! A Magyar Turizmus Zrt. a digitális nemzedék igényeinek megfelelően, videóblogban ösztönzi belföldi utazásra az Y generáció tagjait is. Pályázat útján választják ki Az év utazója címet viselő akció főszereplőjét, aki 10 hét alatt beutazza Magyarországot és élményeit folyamatosan közzéteszi videók és blogbejegyzések formájában. A szerencsés nyertes minden héten másik belföldi turisztikai régióba látogat majd el, tízhetes utazása során háromfős profi stáb kíséri. A pályázatra június 17-ig lehet jelentkezni.

A pályázat nyertese 2014. június 30 és augusztus 31. között az IndexVideo és a Travelo stábjával bejárja az országot, saját élményeit hetente egy 6-10 perces filmben örökíti meg, valamint blog bejegyzéseiben meséli el.

A nyeremény:

  • bruttó 1.000.000 Ft*
  • Bejárhatod az országot és eljuthatsz a legizgalmasabb programokra
  • Saját websorozatban számolhatsz be az élményeidről

Beküldési határidő: 2014. június 17.

A pályázat időtartama: 2014. május 23. – 2014. június 17.

Pályázhatnak:

  • Bárki, aki betöltötte a 18. életévét. Nevezési díj nincs.
  • Egy pályázó több filmmel is pályázhat.

A pályázat tartalma: Minimum 1 perces rövidfilm, melyben a pályázó egy turisztikai látványosságot mutat be.

A pályázat beküldése: Film feltöltése az Indavideó portálon keresztül (evutazoja.indavideo.hu) a „Feltöltöm a videómat!” gombra kattintva, a feltöltési felületen keresztül lehetséges, melyen el kell fogadni a pályázati feltételeket, és – ha már korábban regisztráltál az indavideóhoz – megkezdheted a film feltöltését.

A nyertes kiválasztása: A beérkezett, és a legtöbb szavazatot kapott videókból a zsűri választja ki a nyertest.

A pályázat díjazása és a nyertes feladatai: A nyertes feladata: Év Utazójaként az MT Zrt. alkalmazásában és szakmai íránymutatása alapján Magyarország 9 régiójában készülő websorozatában szereplés, közösségi oldalakra posztolás, valamint az egyes helyszínekhez kapcsolódóan bejegyzések írása. A nyertessel az MT Zrt. külön szerződést köt.

Díjazás: a teljes időszakra, azaz 10 hétre bruttó 1 millió forint (az adó és a járulékok levonása nélkül)

Eredményhirdetés: 2014. június 23. Budapest

LINK: Az Év utazója pályázat